Европейски парламент

Време е България да има честни, компетентни и предани на държавата си евродепутати. Отиваме, за да предоговорим условията за членство, да защитим българския лев и най-вече да се борим за суверенитета на България!

Кой ще бори за България до последно?

За какво ще се борим в европейския парламент?

1

Събрахме 604 000 подписа в полза на провеждане на Референдум

Възраждане събра над 604 000 подписи, от които 470 000 бяха признати от институциите за валидни. Това беше повече от изискуемите по закон и ако процедурата беше изпълнена коректно трябваше да мине протоколно през НС, след което да бъде свикан референдум от президента.

2

Народното събрание прие противозаконно решение за неговото отхвърляне

Това, което се случи обаче е, че НС взе отношение по същество за провеждане на референдум и прие противозаконно решение за неговото отхвърляне. Последва измиване на ръцете от страна на президента и негов отказ да свика референдум.

3

Възраждане подаде жалба в Конституционния съд срещу решението, която беше отхвърлена без състоятелна причина

Разглеждането на жалбата отне повече от половин година и завърши с отказ на КС да позволи провеждането на референдума. Междувременно медиите фокусират вниманието другаде.

Европейски депутати от „Възраждане“

Станислав Стоянов

Водач на листата за Европейски парламент.

Петър Волгин

Втори в листата за Европейски парламент

Рада Лайкова

Рада Лайкова

Трета в листата за Европейски парламент

Костадин Костадинов Народен представител и председател на партия “Възраждане”

Искра Михайлова е родена на 29 септември 1982 г. в град Стара Загора, Народна република България.

На местните избори през 2019 г. е избрана като кандидат от партия Възраждане за общински съветник в Стара Загора.

На парламентарните избори в България през ноември 2021 г., като кандидат за народен представител е водач на листата на партия Възраждане за 27 МИР Стара Загора и водач на листата за 21 МИР Сливен. Избрана е за народен представител от 27 МИР Стара Загора. Искра Михайлова е родена на 29 септември 1982 г. в град Стара Загора, Народна република България.
На местните избори през 2019 г. е избрана като кандидат от партия Възраждане за общински съветник в Стара Загора. На парламентарните избори в България през ноември 2021 г., като кандидат за народен представител е водач на листата на партия Възраждане за 27 МИР Стара Загора и водач на листата за 21 МИР Сливен. Избрана е за народен представител от 27 МИР Стара Загора.

 

Новини за Европейски парламент

Провеждане на референдума за лева

Първата ни инициатива би била внасяне на петиция в ЕП. Искаме да видим как евроинституциите гледат на пропадането на общонационалното допитване за запазване на българския лев.

Референдум за НАТО

Ако спечелим изборите, ще инициираме референдум за членството ни в НАТО. То изобщо не помага за сигурността на България. Членството в тази организация ни поставя в ролята на мишена.

Предоговаряне на членството на България в ЕС

В годините се видя, че ползата от членството ни в Европейския съюз е спорна и даже затруднява отрасли като земеделие и енергетика.

Спиране на военната помощ за Украйна

Това ще намали държавните разходи, освобождавайки средства за други вътрешни нужди, като ще помогне за деескалация на военните действия.

Вдигане на санкциите срещу Русия

Санкциите срещу Русия носят загуби за българските предприемачи. Затова и предлагаме създаването на фонд, с който да бъдат компенсирани загубите. 

Задай своите въпроси.Твоето мнение има значение!

Не оставяй медиите избирателно да подбират посланията си и да влияят на близките и приятелите ти. Време е българите да се събудят от апатията към бъдещето си!