Цял квартал в София се оплака на Деян Николов, той намери решение

Кандидатът за кмет на София, издигнат от „Възраждане“, се срещна с граждани в  парк „Гео Милев“. Освен че бяха нетърпеливи да се срещнат с него, софиянци го запознаха и със своите проблеми, на които той веднага показа, че лесно могат да бъдат разрешени, ако живущите в района дадат доверието си на „Възраждане“.

Важен акцент в програмата на Деян Николов са по-големи правомощия за районните кметове, независимо от коя партия са, съпроводено от отчетност и прозрачни процедури по изразходването на средства.

Един много наболял проблем на жителите на район „Слатина“ е лошата пътна инфраструктура. Това в голяма степен е проблем, за съжаление, познат на всички софиянци, но в жилищния район този въпрос до такава степен е изоставен, че влияе на ежедневието на гражданите и дори създава опасност за живота им.

Паркираните коли по улиците, липсващата маркировка и тесните неподдържани улици са основна предпоставка за пътнотранспортни произшествия и други инциденти.

Събралите се софиянци си тръгнаха обнадеждени, че за този проблем Деян Николов има решение.

„Изграждането на обществени паркинги върху общински имоти ще осигури места за паркиране. Предвид силно ограничените места е възможно да се прибегне и до подземни и вертикални паркинги, каквато е практиката в други европейски градове. Веднага след като освободим тротоарите, ще се заемем с подобряването на инфраструктурата. Аз искам да възстановя справедливостта в София и да сменя философията на управление. Щом всички софиянци плащат данъци, то бюджетът на София трябва да е разпределен така, че всички да имат добри условия за живот. София не е само централната част.“, каза Деян Николов, кандидатът за кмет, издигнат от „Възраждане“.

Възраждане е с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Актуално

Европейски лидери пристигат в столицата по покана на „Възраждане“

По покана на „Възраждане“ в София пристигат лидери на европейски партии

Костадинов и Стоянов от „Възраждане“ се срещнаха с Никола Дюпон-Енян

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!