Цвета Рангелова от „Възраждане“ води листата с кандидати за народни представители в 01 МИР Благоевград

Цвета Рангелова от „Възраждане“ води листата с кандидати за народни представители в 01 МИР Благоевград

„Възраждане“ доказа, че е единствената алтернатива за българското общество, като единствената национално отговорна партия, която изпълнява ангажиментите си, дадени пред избирателите си по време на предизборна кампания, води последователна и национално отговорна политика и се води само от българския национален интерес.“, каза Цвета Рангелова от „Възраждане“ на пресконференция, проведена в БТА Благоевград.

На нея беше представена листата на най-голямата опозиционна партия  за 01 МИР – Благоевград за предстоящите избори за Народно събрание.

В Благоевградска област водач на листата е Цвета Рангелова.

Тя е юрист по образование, адвокат по професия, народен представител в 48 и 49 Народно събрание, в които е била член и заместник-председател на две комисии – „Правна комисия“ и „Комисия по обществен ред и вътрешна сигурност“. В своята дейност като народен представител Цвета Рангелова е заемала отговорни позиции и становища както по национални, така и по местни теми, като например  темата за Югозападния университет в подкрепа на преподавателите и студентите, защото той е емблематичен за Благоевград и Югозападна България.

На второ място е Костадинка Джагълова от Гоце Делчев, по образование икономист, по професия счетоводител и председател на структурата на „Възраждане“ в град Гоце Делчев.

Третото място е на Мустафа Люманков от село Рибново, община Гърмен. Той е по образование икономист и председател на структурата на „Възраждане“ в Гърмен.

Четвъртото място в листата е за Теодора Димитрова от град Сандански с образование в сферата на икономиката и педагогиката, понастоящем работи в сферата на туризма и председател на структурата на „Възраждане“ в Сандански.

На пето място е Методи Спасов от Благоевград. Той има техническо образование.

Шестото място се заема от Илко Гълъбов, по образование икономист, по занятие земеделски производител.

На седмо място в листата е Гергана Николова от Благоевград с инженерно образование, понастоящем работи като търговски представител за водеща компания.

Осмото място е за Марио Костадинов от Коларово, община Петрич с икономическо образование, председател на структурата в град Петрич.

Девети е Деян Стойков – предприемач в хотелиерския сектор, живял и работил дълго време в чужбина, владее шест езика и е секретар на структурата на „Възраждане“ в Банско.

Десета е Вергиния Секулова от с. Микрово; община Струмяни – експерт бизнес развитие към голяма италианска компания, говори английски и италиански език.

Единадесети е Иван Самоковарев от Гоце Делчев с техническо образование, понастощем частен предприемач, член на структурата на политическата организация  в Гоце Делчев.

 Дванадесети е Атанас Карамангалов, по образование икономист, работи в голяма международна компания в сферата на логистиката, член на структурата на „Възраждане“ в Сандански.

На тринадесетото място е  Величка Борикова, която работи в сферата на услугите, член на структурата на „Възраждане“  в Сандански.

Актуално

„Възраждане“ със законопроект за връщане на Агенция „Гражданска защита“

Волгин повдигна въпроса за цензурата пред еврокомисаря по правосъдието 

Ангел Славчев: Заради безумна наредба, спусната от Европейския съюз, 2 милиона автомобили могат да бъдат спрени от движение

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!