Третата политическа сила в България  учреди организация в община Родопи 

Третата политическа сила в България  учреди организация в община Родопи 

Председателят на “Възраждане”, Костадин Костадинов и доц. д-р. Румяна Иванова, която беше кандидат-кмет на политическата организация за община Родопи учредиха най-новата организация в областта.

Румяна Иванова е специалист с впечатляваща научна акредитация и биография, а към настоящия момент и общински съветник от “Възраждане” в община Родопи.

На учредяването на структурата, Председателят на “Възраждане” заяви, че пълната зала и учредяването на структурата са показателни за експоненциалния растеж на третата политическа сила в страната.

“Щастлив съм да ви приветствам в редиците на “Възраждане”, но трябва да знаете, че ние сме завладяна държава и всички действия на нашите опоненти се правят с идеята България да бъде енергийно и икономически зависима, финансово зависима, политически зависима.

Затова се правят опити от управляващите, всячески да се унищожи българската финансова система и да се осуети провеждането на Референдума за запазване на българския лев. Това са последните остатъци на националния ни суверенитет.

Единствените, които можем да променим това нещо сме ние – вие сте тук за да участвате в освобождаването на България. Всеки един от вас е “Възраждане”, а членовете на “Възраждане” са хора, които ще носят отговорност. Ние работим на принципа на взаимното доверие, след като вие сте се доверили на мен, аз също съм длъжен да се доверя на вас. Това е 109-та структура на политическата организация. От днес нататък, вие сте “Възраждане” в община Родопи.

Затова растем и крепнем и сме толкова силни, защото ние сме реална структура с истински хора, отдадени на каузата. Ние се развиваме и се превръщаме във все по-голяма политическа сила и фактор в националната и регионалната политика”, заяви на учредяването на най-новата организация, Председателят на “Възраждане”, Костадин Костадинов.

Актуално

„Възраждане“ със законопроект за връщане на Агенция „Гражданска защита“

Волгин повдигна въпроса за цензурата пред еврокомисаря по правосъдието 

Ангел Славчев: Заради безумна наредба, спусната от Европейския съюз, 2 милиона автомобили могат да бъдат спрени от движение

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!