Транспортният хаос се превръща в символ на управлението на ГЕРБ 

Транспортният хаос се превръща в символ на управлението на ГЕРБ 

Притеснени граждани се свързаха с кандидатът за кмет от “Възраждане” за община Куклен – Александър Сребчев,  за да изразят своето възмущение от действията на местната власт, която по правило, не се съобразява с мнението и желанието на жителите на Общината.

Централният вход към село Цар Калоян по пътя Пловдив – хижа Здравец в община

Куклен, който е и главният път към населеното място е разкопан, блокиран и невъзможен за преминаване. На 15.09 започват ремонтни дейности, под претекст, че оставят достатъчно място за безпроблемно преминаване на моторни превозни средства. Но на 21.10 започват агресивни ремонтни дейности, целият път се разкопава и пътят до Цар Калоян е буквално отрязан. Като отговор на това, жителите на населеното място изготвят и подават жалба, която като резултат постига изграждането, набързо, на обходен маршрут, който обаче е в изключително лошо състояние, и който, при първия дъжд няма да бъде годен за използване. Ако ремонтът на основния път се забави, което е често срещана практика на управляващите, селото ще бъде откъснато от другите населени места за неизвестен период от време.

Въпреки подадената жалба и аргументираните притеснения на хората, ремонтът по проект на Общината, заложен от общинския инженер Тодор Лозанов и кметът на ГЕРБ – госпожа Белчева продължава, без да се вземат под внимание доводите и тревогите на живеещите в селото.

“Транспортният хаос и арогантното отношение към нуждите и желанията на хората се превръща в символ и визитна картичка на управлението на ГЕРБ. Заявявам ясно, че ще противодействам на всяка нередност и съм тук, заради хората, а не заради себе си. Повярвайте, че имате избор, имате надежда, имате право да промените положението. Подкрепете “Възраждане” за да разберете какво значи управление с мисъл и в услуга на хората”, заяви пред граждани, кандидатът за кмет от “Възраждане” – Александър Сребчев.

„Възраждане“ е с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Актуално

„Възраждане“ със законопроект за връщане на Агенция „Гражданска защита“

Волгин повдигна въпроса за цензурата пред еврокомисаря по правосъдието 

Ангел Славчев: Заради безумна наредба, спусната от Европейския съюз, 2 милиона автомобили могат да бъдат спрени от движение

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!