Структурите на „Възраждане“  Хасково и Харманли отдадоха почит на Ботев

Структурите на „Възраждане“  Хасково и Харманли отдадоха почит на Ботев

На тържествен водосвет присъстваха хасковската и харманлийската структура на „Възраждане“ по повод 176 години от рождението на Христо Ботев.

Народният представител Георги Георгиев, общинският съветник от Хасково Ясен Колев, Красимира Христова, секретар на организацията в града и членове на „Възраждане“ поднесоха венец първо пред паметника на Ботев във Хасково.

Те присъстваха и на церемонията за освещаването на бойните знамена на хасковската представителна рота.

След което народният представител и областен координатор Георги Георгиев  се присъедини към съмишлениците си от структурата на „Възраждане“-Харманли. Там венец пред паметника на Ботев поднесоха председателят на местната структура Даниел Леков и Росица Христозова, общински съветник в града.

„Всеки един българин трябва да познава своите възрожденци, които са участвали в борбата за освобождението на българската държава, затова днес се прекланяме пред величието на подвига на Ботев и неговата чета. Няма да бъдат забравени.“, каза народният представител Георги Георгиев.

Актуално

„Възраждане“ със законопроект за връщане на Агенция „Гражданска защита“

Волгин повдигна въпроса за цензурата пред еврокомисаря по правосъдието 

Ангел Славчев: Заради безумна наредба, спусната от Европейския съюз, 2 милиона автомобили могат да бъдат спрени от движение

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!