Стоян Таслаков спечели дело срещу бивш кмет, за който медиите твърдят, че е забъркан в корупционни схеми

Стоян Таслаков спечели дело срещу бивш кмет, за който медиите твърдят, че е забъркан в корупционни схеми

Подсъдимият бивш кмет на град Стамболийски и областен координатор на ГЕРБ – Георги Мараджиев загуби поредно дело срещу народният представител от „Възраждане“ Стоян Таслаков.

Съдът реши, че всичко, което Таслаков е говорил по телевизията са факти.

„Казах, че е купувал техника втора употреба за БКС – така е. Казах, че кафе автомати бяха вързани към мрежата без електромери – така беше. Казах, че следователите и МВР работят по сигнали за кражби на публични средства, което също е факт. А, това дали е символ на корупцията, го казаха избирателите на местните избори.“, коментира народният представител от „Възраждане“ пред журналисти.

Според него, делото, заведено от Мараджиев е било само с предизборна цел на местните избори.

„Истината няма как да се скрие. Дори неговите свидетели потвърдиха всички мои думи. Ние сме единствените, които се борим с корумпираните кадри на предишното управление. Всички останали искат да правят сглобки с тях“, каза още Стоян Таслаков.

Той отбеляза, че областният координатор на ГЕРБ в Пловдив област е чудесен пример, защо трябва да се гласува на предстоящите избори на 9 юни.

„За да изправим държавата на крака, такива лица трябва да се изправят пред съда. За да стане по-бързо, имаме нужда от вашата подкрепа.“, допълни Таслаков.

„Възраждане“ е с бюлетина №12

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Актуално

„Възраждане“ със законопроект за връщане на Агенция „Гражданска защита“

Волгин повдигна въпроса за цензурата пред еврокомисаря по правосъдието 

Ангел Славчев: Заради безумна наредба, спусната от Европейския съюз, 2 милиона автомобили могат да бъдат спрени от движение

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!