Стоян Таслаков от “Възраждане” организира водосвет за здраве и благоденствие 

Стоян Таслаков от “Възраждане” организира водосвет за здраве и благоденствие 

На 15.10 той организира водосвет в храм “Св. Дух” в Стамболийски за здраве и благоденствие.

“Много хора познават политическата ми активност и действия, но освен безспирната борба срещу корупцията, нередностите и продаването на родината ни, аз, наистина се стремя да подобря битието на своите съграждани. Вярвам, че възраждането на духовността, на моралните устои и ценности, сплотяват хората и общностите. Затова и реших да организирам това събитие, освен добри политици е важно да бъдем и добри хора”, заяви кандидатът за кмет от “Възраждане”.

Кандидатът за кмет на община Стамболийски – Стоян Таслаков работи безспирно от години за да подобри живота на съгражданите си. Заради това се кандидатира и за кмет, за да възроди родното си място. Към момента той е и част от парламентарната група на ”Възраждане” в 49-то Народно събрание. Таслаков е един от най-активните народни представители, що се отнася до задавани въпроси към министри и подаване на сигнали за редица неправомерни действия, както на национално, така и на местно ниво.

“Възраждане” е с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Актуално

„Възраждане“ със законопроект за връщане на Агенция „Гражданска защита“

Волгин повдигна въпроса за цензурата пред еврокомисаря по правосъдието 

Ангел Славчев: Заради безумна наредба, спусната от Европейския съюз, 2 милиона автомобили могат да бъдат спрени от движение

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!