Стефан Стефанов – Знаем как и можем да подобрим икономическото развитие на Видин и региона 

Стефан Стефанов – Знаем как и можем да подобрим икономическото развитие на Видин и региона 

Кандидат-кметът на “Възраждане” за град Видин – юристът Стефан Стефанов е силно мотивиран да подобри и промени икономическата среда в родния си Видин и регионът, като цяло.

“Програмата ни, в сектор “Икономика” е всеобхватна и амбициозна и аз вярвам, че през годините съм натрупали нужния ресурс от знания, умения и компетенции, за да се справя с всички предизвикателства на средата.

Сред основните моменти, застъпени в нея са – стимулиране на социалната икономика, предоставяне на привлекателни условия на общински помещения за млади предприемачи и стартиране на техни проекти, насърчаване на инициативи на младите хора, научни изследвания, развитие на информационните и комуникационни технологии, университетски и бизнес предложения. Също и защита на малката, средна и традиционна търговия, засегната от големите търговски вериги и центрове, използване на потенциала на минералните извори за развитие здравен и СПА туризъм с общински ресурси или публично-частно партньорство”, заяви Стефанов.

За адвоката е от изключителна важност и подобряването на социалната среда във Видин, затова и в програмата му има акцент върху поддържането на съществуващи и изграждането на нов общински жилищен фонд за ползване от млади семейства и крайно нуждаещи се, както и отреждане на общински терени за крайно нуждаещи се лица.

„Възраждане“ е с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Актуално

Вера Димитрова

„Възраждане“ ще подкрепи декларацията на ПП-ДБ при условие, че ПП-ДБ подкрепи декларацията на „Възраждане“

Звезделина Каравелова

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!