Стефан Стефанов в ефира на БНР : Видин може да бъде туристическа дестинация, ако развие своя потенциал 

Стефан Стефанов в ефира на БНР : Видин може да бъде туристическа дестинация, ако развие своя потенциал 

На дебат, в ефира на БНР- Видин, кандидатът за кмет от “Възраждане” Стефан Стефано заяви ясно своите приоритетни позиции, свързани с управление на родния му град.

“Считаме, че управлението на общината трябва да се осъществява чрез допитване до гражданите, ще инициираме местни референдуми по всички важни и значими за града въпроси.

Видин може да бъде туристическа дестинация, ако се развие, а няма елементарни неща като указателни табели и добра организация на движението и пътната инфраструктура. По отношение на обществените поръчки, от години цари среда на непрозрачност – едни и същи фирми се явяват и печелят, със сигурност трябва да има мониторинг на доходите на общината, а заплащането на общинските служители да бъде увеличено.

Щастлив съм, че сме изготвили програма, която е социална и в интерес на гражданите на Видин – безплатни детски кухни, социални жилища за нуждаещите се, намаляване на данъците”, допълни кандидатът за кмет от “Възраждане” Стефан Стефанов.

“Възраждане” е с номер 42 в бюлетината

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Актуално

„Възраждане“ със законопроект за връщане на Агенция „Гражданска защита“

Волгин повдигна въпроса за цензурата пред еврокомисаря по правосъдието 

Ангел Славчев: Заради безумна наредба, спусната от Европейския съюз, 2 милиона автомобили могат да бъдат спрени от движение

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!