Симеон Петров от “Възраждане” : Изглежда, че на Район Източен се обръща най-малко внимание, ще променя това 

Симеон Петров от “Възраждане” : Изглежда, че на Район Източен се обръща най-малко внимание, ще променя това 

В град Пловдив, хотел “Тримонциум”, се проведе официална среща, на която присъстваха  доктор Костадин Костадинов, кандидатът за кмет от “Възраждане” и настоящ народен представител – Ангел Георгиев,  кандидатите за районни кметове и  граждани, които искаха да се запознаят отблизо с основните приоритетни точки в предизборната програма на кандидатите.

Кандидатът за кмет на Район Източен – Симеон Петров структурира и изложи структурните проблемите на района, както и неговата визия и концепция за решаването им.

“Район Източен е от районите, на които, изглежда се обръща най-малко внимание – изостава в развитието и обновяването на инфраструктурата и подобряването на качеството на живот на неговите жители. Районът има множество квартали, които си имат характерни проблеми, взимащи превес над останалите и решаването, на които е приоритет над останалите. В квартал “Изгрев”, основните проблеми са шумът и голямото количество отпадъци, които се трупат ежедневно в незаконните сметища, същите редовно се палят и обгазяват, както Район Източен, така и съседните райони. Необходимо е да не се допуска трупането на отпадъци и да се извършва ежеседмичното им премахване и извозване.

В инфраструктурно отношение, квартал “Изгрев” има много проблеми – разрушени тротоари, неподдържани улици, има нужда от изграждане и поддържане на паркове и зони за отдих и спорт”, заяви на срещата с граждани кандидатът за кмет на Район Източен – Симеон Петров.

Възраждане е с номер 42 в бюлетината

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Актуално

„Възраждане“ със законопроект за връщане на Агенция „Гражданска защита“

Волгин повдигна въпроса за цензурата пред еврокомисаря по правосъдието 

Ангел Славчев: Заради безумна наредба, спусната от Европейския съюз, 2 милиона автомобили могат да бъдат спрени от движение

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!