Представяне на листата на Възраждане – Пловдив

Представяне на листата на Възраждане – Пловдив

Ангел Георгиев повежда листата на “Възраждане” в 16 МИР Пловдив – град

Днес в БТА Пловдив се проведе пресконференция на “Възраждане”, на която бяха представени листите на “Възраждане” с кандидати за народни представители за 16 многомандатен избирателен район Пловдив -град. 

Водач на листата съм аз  Ангел  Георгиев. Аз съм с висше юридическо образование. Работил съм предимно за международни компании. Народен представител съм от 47-то и 48-то народно събрание. В 48-то Народно събрание бях зам.-председател на Комисията по външна политика и към настоящия момент съм ръководител на Парламентарната асамблея ПА на страните членки на Процеса за сътрудничество в Югоизточна Европа (ПСЮЕ) е абривеатурата.

Втори в листата на Възраждане е  Емил  Янков. Той е с икономическо образование със специалност „Икономика на търговията“.  Завършил е в Габровски  технически университет. Професионалният му път започва като предприемач, след което в последните години се развива в сферата на транспорта. Тази сфера му е позната много добре, тъй като в нея е заемал различни позиции от шофьор до организатор на логистичните процеси в международна кампания със собствено представителство в България.  Емил Янков е сред учредителите на структурата на “Възраждане” в град Пловдив и към момента е неин председател.

На третото място в листата е за Елена Грозданова, развива се професионално в сферата на търговията. Активно се занимава с дейности, които са насочени за подпомагането на хора в нужда – деца и социално слаби семейства.

Четвърта в листата на “Възраждане” е  Весела  Станчева-Цебула. Тя е с  висше икономическо образование от най-стария университет в Германия„Рупрехт Карл” в град Хайделберг.  Днес работи като икономист консултант.

На пето място в листата е  Виолина Динева, образованието ѝ е с профил биология. Тя е посветена на опазването на традиционните  семейни ценности в българското общество.  

Шести е Христо  Христов завършва  ВНВАУ “ Георги Димитров”, град Шумен. Работи в поделение на МНО – с. Ягодово, Пловдивско до 2 002 година. Преминал през курсове за СРБ, специализиран курс в град Минск, курс за военни наблюдатели във ВА “Г.С.Раковски”. Днес се развива професионално в сферата на транспорт, сигурност и логистика.

Седми в листата с кандидати за народно представители е Симеон Петров. Той е завършил ПУ“Паисий Хилендарски“ с Университетска биология в– Пловдив, притежава и образователна степен „Магистър“, специалност „Паразитология“ 1997 – 2002г.

На осмо място е  Мария Армазова  висшето си образование  завършва в  ПУ “Паисий Хилендарски” с  педагогически профил и магистър по специалност Училищна психология. През 2020 г. е сред  учредителите на  “Възраждане- Стамболиѝски” и е председател на структурата  до днес.

Девета в листата с кандидати е Пенка  Дайлийска – предприемач. Развива малък семеен бизнес.

Десети е Васил  Пейков предприемач в строителния сектор, развива малка семейна компания.

Единадесети е Иван  Пенков развива се професионално в сферата на туризма. Познава тази сфера чудесно, защото е заемал всички звена в нея, познава проблемите и перспективите за развитие.

На дванадесето място е  Милко Александров с висше образование завърших от  Университет по хранителни технологии – Пловдив със специалност “Икономика на хранителната индустрия” С дългогодишен стаж във водещи международни компании във сферата на машиностроенето.

“Възраждане” ще се яви на предстоящите избори на 2 април 2023 г. С надслов “Избери свободата!” 

Актуално

„Възраждане“ със законопроект за връщане на Агенция „Гражданска защита“

Волгин повдигна въпроса за цензурата пред еврокомисаря по правосъдието 

Ангел Славчев: Заради безумна наредба, спусната от Европейския съюз, 2 милиона автомобили могат да бъдат спрени от движение

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!