Представяне на листата на Възраждане – Пловдив област

Представяне на листата на Възраждане – Пловдив област

17 МИР Пловдви Област

Стоян Таслаков повежда листата на “Възраждане” за Пловдив -област

Днес в БТА Пловдив се проведе пресконференция на “Възраждане”, на която бяха представени листите на “Възраждане” с кандидати за народни представители за 17  многомандатен избирателен район Пловдив -област

Водач на листата съм аз Стоян Таслаков, магистър съм по “Управление на европейски проекти”. Завършил съм ВСУ “Черноризец Храбър”

Втори в листата е Кръстьо Врачев. Той е инжинер технолог  на млечните и местни продукти. От 24 години се развива в сферата на производството на храни. Председател е на структурата на “Възраждане” в Карлово.

На трето място е Димитър Гюрев, той се развива професионално като експерт в енергийна компания. Председател е на структурата на “Възраждане” в Асеновград.

На четвърто място е Мария Армазова. Тя заврършва висшето си образование в  ПУ “Паисий Хилендарски” с  педагогически профил и магистър по специалност Училищна психология. През 2020 г. е сред учредителите на  “Възраждане- Стамболиски” и е председател на структурата  до днес.

На пето място е Чавдар Земярски – завършил е ветеринарна медицина с опит в сферата от 14 години и със собствена ветеринарна клиника. Притежава престижни специализации за неговата област завършени в чужбина. Председател на най-новата структура на “Възраждане” в Пловдив – област в град Раковски.

На шесто място Маргарита Димова, която е от град Първомай. Тя е конструктор на облекло и развива малък бизнес.

На седмо място е Георги Самаров.Той е предприемач и развива малък семеен бизнес в сферата на търговията. Като юноша е шампион по шах и състезател по електронни спортове.

На осмо място е Тошо Георгиев притежава инженерно образование и висше образование по публична  администрация. Професионално се развива в сектора на животновъдството.

На девето място е Мариан Тошков е предприемач с малка компания за производство на специализирани части и автоматизация, 

Десети е Васил  Пейков предприемач в строителния сектор, развива малка семейна компания.

На единадесето място е Йовко Димитров предприемач в сферата на търговията. 

Актуално

„Възраждане“ със законопроект за връщане на Агенция „Гражданска защита“

Волгин повдигна въпроса за цензурата пред еврокомисаря по правосъдието 

Ангел Славчев: Заради безумна наредба, спусната от Европейския съюз, 2 милиона автомобили могат да бъдат спрени от движение

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!