Представяне на листата на Възраждане в 28-ми МИР Търговище

Представяне на листата на Възраждане в 28-ми МИР Търговище:

Юлиян Губатов повежда листата на „Възраждане“ в 28 МИР Търговище

Днес на пресконференция в БТА Търговище беше представена листата на „Възраждане“.

Водачът на листата е Юлиян Губатов. Има завършени степени бакалавър и магистър в Икономически университет – Варна със специалност Счетоводство и контрол.  Развива се професионално в сферата на  финансите. 

На второ място е  Нина Костадинова, завършила е Великотърновски университет, магистър по Балканистика, и магистър Международни икономически отношения, Международен бизнес. Професионално се развива в частния сектор.

На трето място е  Дилян Григоров По образование е  зъботехник (2012-2015) – професионален бакалавър, дипломиран от МУ Варна „Д-р Параскев Стоянов“. През 2017 – 2020 г. се дипломира в Германия в швейцарската академия по часовникарство „WOSTEP Neuchatel“.

 На четвърто място в листата с кандидати за народни представители  е Милчо  Милчев. Той е председател на структурата на „Възраждане“ в град Търговище. След завършването си става военнослужещ, като една година е част от мисията ни в Афганистан.

Цялата пресконференция може да видите тук: https://www.facebook.com/vazrazhdane.targovishte/videos/9620754784616666

Актуално

Възраждане Сливен посети ВиК Сливен, за да попита какво се случва с проекта за Водния цикъл

Инж. Коста Стоянов, „Възраждане“: Ако община Варна не се активизира, е възможно Водният цикъл да остане недовършен  

Възраждане:  Предстои да видим ще поиска ли „Доносническа България“ комисия, която да „замота“ даването на имунитета на Борисов