Представяне на листата на Възраждане в 4-ти МИР Велико Търново

Представяне на листата на Възраждане в 4-ти МИР Велико Търново

Листа на кандидатите за народни представители на „Възраждане“ за 4 МИР Велико Търново за предстоящите предсрочни парламентарни избори на 2 април 2023 г.

1.     Станислав Стоянов  завършил е висшето си образование във Велико Търново  в университет „Св. Св. Кирил и Методий” с бакалавърска степен по Приложна лингвистика с френски и испански езици, (специализация Бизнес администрация) и  магистър  по Европейска интеграция. Впоследствие има завършена магистратура по Европейска публична администрация към Университета на гр. Лиеж, Кралство Белгия. По професия е бизнес-анализатор. Владее английски, френски и испански език.

2.     Венцислава Йорданова  студент по българска филология във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“. По професия е професионален кулинар с дългогодишен опит.

3.     Александра Трифонова – завършила е висше образование –  Стопанско управление в ТУ-Габрово и второ висше образование  – Строителство на сгради и съоръжения във ВСУ „Любен Каравелов“ гр. София с придобита квалификация Строителен инженер. В момента работи като инженер-проектант в австрийска компания.

4.     Христо Гугучков – председател на структурата в гр. Лясковец, работи в частния сектор, по специалност е  техник по електрообзавеждане на промишлени предприятия.

5.     Иван Вигенин –  завършил е Технология на машиностроенето. Работи в сферата на строителството.

6.     Иван Топалов  завършил е  Стопанска академия “ Д. А. Ценов “ в град Свищов, степен магистър. Работи в сферата на търговията и земеделското стопанство.

7.     Светослав Тодоров  завършва гимназия в Свищов, както и Стопанска академия “ Д. А. Ценов “ гр. Свищов, специалност Счетоводство и контрол, степен магистър. Има собствено фотостудио.  

8.     инж. Георги Харизанов  завършил е НВУ „Васил Левски“, специалност Машинен инженер – степен магистър; и Великотърновски университет „Св. св. Кирил и Методий“, специалност Публична администрация, степен магистър.  Работил е 25 години в системата на МВР на различни ръководни длъжности, включително 7 години зад граница като представител на МВР в мисии на ООН и ЕС в Република Косово и Република Грузия. През последните 5 години е работил в град Мариупол в мисията на ОССЕ в Украйна. Има дългогодишен опит в сферата на сигурността, миграционната политика, управление на сигурността и хуманитарната ситуация в зони на   поствоенни конфликти.

9.     Ивайло Парашкевов – владее английски, руски езици и ползва свободно норвежки. Работи в сферата на транспорта.

10. Тихомир Цонев – с образование и дългогодишен стаж в сферата на строителството.

11. Теодор Ников – Дългогодишен служител в Министерството на отбраната, експерт в областта на националната  и регионална сигурност и специалист по Закона за защита на класифицираната информация. 

12. Венцислав Узунов  роден 10-ти септември 1969 година, Завършил Школа за запасни офицери, ОР – капитан, както и ВФСИ “ Д. А. Ценов “ град Свищов специалност  Счетоводство и контрол . Магистър по икономика. Преподавал в “ Земеделски колеж“, специалност Пчеларство. В момента е превърнал хобито си в професия и се е отдал на пчеларство и производство на биопродукти от пчеларството.

13. Пенчо Пенчев  представител на бизнеса, собственик и управител на фирма, която развива дейност в автомобилния сектор.

14. Златка Донева-Цанева –  общински съветник от „Възраждане“ и председател на Постоянна комисия по бюджет, финанси, стопански дейности и местно икономическо развитие в Общински съвет – Трявна. По образование е бакалавър по Финанси и банково дело, магистър по Право с  придобита юридическа правоспособност. Управител на счетоводно-консултантска кантора. Работи и като специалист управление на човешките ресурси в многопрофилна болница.

Актуално

„Възраждане“ със законопроект за връщане на Агенция „Гражданска защита“

Волгин повдигна въпроса за цензурата пред еврокомисаря по правосъдието 

Ангел Славчев: Заради безумна наредба, спусната от Европейския съюз, 2 милиона автомобили могат да бъдат спрени от движение

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!