По покана на „Възраждане“ в София пристигат лидери на европейски партии

По покана на „Възраждане“ в София пристигат лидери на европейски партии

      На 12 април в София  от 10:30 ч. в залата на „Гранд хотел Милениум“ще се проведе конференция, организирана от „Възраждане“. На нея ще присъстват лидери и представители на партии в Европа, които са с политически виждания, близки до тези на „Възраждане“. Партии, които са за запазването на традиционните ценности и националните граници на държавите си, настояващи за запазването на националния си суверенитет. 
 
На конференцията, която е с наименование „Новите лидери на Европа“, ще участват партии от девет държави – България, Гърция, Молдова, Нидерландия,Словакия, Сърбия, Унгария, Швеция и  Швейцария. 
 
Речи ще произнесат лидери и представители на партиите –  
 АККЕЛ (Гърция), „Възраждане“ (Молдова), „Форум за демокрация“ (Нидерландия), Движение „Република“ (Словакия), „Заветници“ (Сърбия), „Наша родина“ (Унгария), „Алтернатива за Швеция“ (Швеция) и Движение „Достатъчно“ (Щвейцария). На конференцията от страна на домакините от „Възраждане“ речи ще произнесат – Станислав Стоянов – народен представител, и Костадин Костадинов – председател на политическата организация и на парламентарната група. 
 
На конференцията всички партии ще подпишат обща декларация. 

Актуално

„Възраждане“ дава Манол Пейков на  Прокуратурата за финансови злоупотреби

Кръстьо Врачев: Реализацията на проект “Въча” е крайно необходима

Коста Стоянов от „Възраждане“: Няма да позволим рибарския бранш да бъде унищожен

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!