По покана на „Възраждане“ в София пристигат лидери на европейски партии

По покана на „Възраждане“ в София пристигат лидери на европейски партии

      На 12 април в София  от 10:30 ч. в залата на „Гранд хотел Милениум“ще се проведе конференция, организирана от „Възраждане“. На нея ще присъстват лидери и представители на партии в Европа, които са с политически виждания, близки до тези на „Възраждане“. Партии, които са за запазването на традиционните ценности и националните граници на държавите си, настояващи за запазването на националния си суверенитет. 
 
На конференцията, която е с наименование „Новите лидери на Европа“, ще участват партии от девет държави – България, Гърция, Молдова, Нидерландия,Словакия, Сърбия, Унгария, Швеция и  Швейцария. 
 
Речи ще произнесат лидери и представители на партиите –  
 АККЕЛ (Гърция), „Възраждане“ (Молдова), „Форум за демокрация“ (Нидерландия), Движение „Република“ (Словакия), „Заветници“ (Сърбия), „Наша родина“ (Унгария), „Алтернатива за Швеция“ (Швеция) и Движение „Достатъчно“ (Щвейцария). На конференцията от страна на домакините от „Възраждане“ речи ще произнесат – Станислав Стоянов – народен представител, и Костадин Костадинов – председател на политическата организация и на парламентарната група. 
 
На конференцията всички партии ще подпишат обща декларация. 

Актуално

„Възраждане“ със законопроект за връщане на Агенция „Гражданска защита“

Волгин повдигна въпроса за цензурата пред еврокомисаря по правосъдието 

Ангел Славчев: Заради безумна наредба, спусната от Европейския съюз, 2 милиона автомобили могат да бъдат спрени от движение

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!