Позиция на „Възраждане”: ПП-ДБ и БСП избраха Пеевски за член на комисията по конституционни въпроси

Позиция на „Възраждане”: ПП-ДБ и БСП избраха Пеевски за член на комисията по конституционни въпроси

Явно в семейството на ПП-ДБ, ДПС и ГЕРБ-СДС има огромни проблеми само 24 часа след сватбата. Очевидно е, че сме свидетели на поредната „джентълменска уговорка“, която пропада по американски – безскрупулно. ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС вчера получиха подкрепа на сватбата си от двама свидетели от ДПС – Дилян Пеевски и Мустафа Карадайъ. Вероятно днес е трябвало да върнат подкрепата, но няма как да знаем какво се е объркало в семейните им отношения и не бихме могли да носим отговорност за това.

Принципна позиция на „Възраждане“ е да не участваме в унищожението на държавата и по всякакъв начин да пречим на престъпния американски режим, като ежедневно затрудняваме работата на неговото правителство, представено като българско. Народните представители на „Възраждане“ няма да участват в нито едно от гласуванията за председатели на постоянни комисии в народното събрание. Всички знаем, че те са помощен орган и подпомагат със становища  дейността на парламента и приеманите в него законопроекти. Нека за всички е ясно, че в следващите няколко месеца те ще са унищожителни за България. Народните представители на „Възраждане“ категорично заявяват, че няма да участват в убийството на страната ни и в унищожението на българския народ.

В интерес на истината, от която винаги се водим, е важно да се каже, че гласуването на подмяната на член на комисията по конституционни въпроси в пленарна зала е ползвано за медийна атака срещу „Възраждане“. Атака, която цели да отвлече общественото  внимание от голямата политическа сватба, която се случи вчера  между ПП-ДБ, ДПС и ГЕРБ-СДС,  на която кумува американският посланик.

Важно е да кажем, че за промените, които иска да направи управляващата коалиция от ПП-ДБ, ДПС и ГЕРБ-СДС в Конституцията,  имат нужда от 180 гласа, които те нямат. Отварянето на Конституцията е оправдание за това, че подмяната и доносниците се прегърнаха с ГЕРБ-СДС, които до вчера наричаха мафия, за да станат маша в ръцете на американския посланик и да унищожат България.

Категорични сме обаче, че отварянето на Конституцията е опасно,  защото марионетният американски режим със сигурност ще нанесе много вреди с промените, които може да поиска впоследствие, и за които са нужни по-малко гласове.

Интересно е и гласуването, в което от 64 народни представители на ПП-ДБ присъстват едва 58, а от тях 10 са се въздържали. Ако всички народни представители от ПП-ДБ и БСП бяха последвали примера на „Възраждане“ и не бяха участвали в гласуването, Делян Пеевски нямаше да бъде избран за член на комисията. Така със своето гласуване на практика ПП-ДБ и БСП избраха Пеевски за член на комисията по конституционни въпроси.

Актуално

„Възраждане“ със законопроект за връщане на Агенция „Гражданска защита“

Волгин повдигна въпроса за цензурата пред еврокомисаря по правосъдието 

Ангел Славчев: Заради безумна наредба, спусната от Европейския съюз, 2 милиона автомобили могат да бъдат спрени от движение

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!