От  „Възраждане“ протестират – блокираха пристанище Варна – Запад 

От  „Възраждане“ протестират – блокираха пристанище Варна – Запад 

Миналата седмица в четвъртък 2000 българи на площада, пред Конституционния съд се бореха за правото си да бъдат питани и защитаваха Референдума за запазване на българския лев.
След като Народното събрание погази закона и отхвърли Референдума за Запазване на българкия лев,  организиран от Инициативен комитет и подкрепен от „Възраждане“ и Конституционния съд погази Конституцията.

Правото  на 604 000 българи да гласуват на Референдума  беше отнето, а демокрацията унищожена.

Отказът от национална валута е отказ от национален суверенитет.  Загубим ли българския лев, губим свободата и суверенитета на България, а решенията за страната ни ще се вземат от Брюксел, Франкфурт или Берлин.

Загубим ли предприятията от Маришкия басейн, губим енергийния ни суверенитет. Без енергетика, няма икономика.  Бавно и последователно унищожават и ядрената ни енергетика. Демонтирани и нарязани за скрап бяха 3 и 4 блок на АЕЦ Козлодуй, продадоха реакторите на АЕЦ Белене

Липсата на земя води до липса на храна. Изграждането на фотоволтаици на плодородната българска земя я унищожава. Хиляди регулации убиват бавно земеделието. Застрашен е хранителният суверенитет на България – народът няма гаранция за прехраната си.

Изграждането на ветрогенератори в морето ще прогони рибата, ще убие рибарския отрасъл и ще доунищожи окончателно туризма.

Превръщат ни в територия, която ще населят с мигранти. Подготвят ни за буфер между Африка и Азия и западния свят.

Вече 30 години те управляват и  унищожават България и само ние можем да ги спрем.

Днес „Възраждане“  протестира и в 11:00 ч.  блокира пристанище Варна – Запад.

Нека всеки български гражданин, който иска да живеем в свободна страна, да се присъедини към нас. Гласът на българите ще бъде чут!

Актуално

„Възраждане“ представи листата си за Бургас за парламентарните избори

„Възраждане“ на Костадинов се срещна с част от екипа на Тръмп в САЩ

Структурите на “Възраждане” – Великобритания направиха филм за Априлското въстание

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!