Опити за сплашване на кандидат-кмет от “Възраждане”, дни преди местния вот 

Опити за сплашване на кандидат-кмет от “Възраждане”, дни преди местния вот 

“Възраждане” е единствената политическа организация, която бележи безапелационен ръст, както сред общественото мнение и одобрение, така и в социологическите проучвания. Този безспорен факт, явно тревожи опонентите  на политическата сила и те се стремят да използват, дори незаконни методи и похвати, за да изплашат кандидатите на “Възраждане”.

Такъв е и случаят със Стоян Ангелов, кандидат за кмет на село Певците – работлив и честен човек, препитаващ се с животновъдство. Той споделя, че е имал пререкания с настоящия кмет и представител на местната власт и причината е била, именно кандидатурата му за кмет, издигната от “Възраждане”. Ангелов е член на политическата организация от няколко години, а през април месец тази година, беше запалена една от постройките, в които е гледал животните си и няколко от тях са изгорели.

След като първият опит за сплашване се оказва неуспешен, последва втори на 23.10 тази година, като отново е подпалена едната прилежаща постройка. Докато разследващите органи изясняват всички факти и обстоятелства около злодеянието, в обществото остава впечатлението, че определени политически кръгове и сили много се страхуват от загуба на позиции на предстоящият местен вот, защото това означава край на заробващия феодализъм и корупционни схеми.

“Възраждане” е различна организация, чиято идеология почива на идеали, ценности и съпричастност към проблемите на българските граждани. Затова гласувайки за “Възраждане”, вие гласувате за вас, самите – за едно по-добро бъдеще за вас и вашите деца, без феодализъм, корупция, олигархичен натиск и политически  репресии.

Изберете “Възраждане” с номер 42.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Актуално

„Възраждане“ със законопроект за връщане на Агенция „Гражданска защита“

Волгин повдигна въпроса за цензурата пред еврокомисаря по правосъдието 

Ангел Славчев: Заради безумна наредба, спусната от Европейския съюз, 2 милиона автомобили могат да бъдат спрени от движение

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!