Ние искаме България да е свободна, а всички останали да е колония

Ние искаме България да е свободна, а всички останали да е колония

Костадин Костадинов беше гост в предаването на БНТ „Денят започва с Георги Любенов“. В него беше помолен да коментира възможността, като средно голяма сила. „Възраждане“ да участва в правителство и да избере да се коалира с първата или втора партия на изборите на 2 април 2023 г. 

Правителството и властта не бива да бъдат самоцел. Ние имаме ясна и категорична политическа програма и цели, които сме споделяли и с вас, и с гражданите. Няма разлика между очакваната да бъде първа и очакваната да бъде втора политическа сила.  Между другото, снощи гледах един дебат по една друга телевизия, в който ясно проличаха основните доводи, на първия и втория. Те бяха – гласувайте за нас, за да станем първи. Нищо повече от това. Тоест там няма никаква разлика. И най-важното нещо, което е, те самите отричат това, което ние поставяме като цели пред българските граждани. Очевидно е, че имаме различни политически философии, ние сме просто, в различни политически цивилизации направо да си го кажем. Ние искаме едно много простичко нещо, България да е свободна и независима държава и затова призоваваме на 2 април българите да изберат свободата с номер 3 – „Възраждане“. Докато всички останали искат България да е зависима територия и колония управлявана отвън.“, каза Костадинов. 

Какво още каза Костадинов в интервюто може да видите тук: https://www.facebook.com/kostadin.eu/videos/928202021659441

 

Българските граждани могат да дадат доверието си на „Възраждане“ с номер 3 в бюлетината! 

„Възраждане“ е с номер 3 в бюлетината! 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Актуално

„Възраждане“ със законопроект за връщане на Агенция „Гражданска защита“

Волгин повдигна въпроса за цензурата пред еврокомисаря по правосъдието 

Ангел Славчев: Заради безумна наредба, спусната от Европейския съюз, 2 милиона автомобили могат да бъдат спрени от движение

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!