Момчил Хаджиев от “Възраждане” : Пълна прозрачност на общинските дейности и разпределение на бюджета 

 Момчил Хаджиев от “Възраждане” : Пълна прозрачност на общинските дейности и разпределение на бюджета 

Кандидатът за кмет от “Възраждане” за община Ракитово – Момчил Хаджиев представи предизборната си програма на среща с граждани.

“Приоритет номер едно в моята платформа е пълната прозрачност на общинските дейности и разпределяне на бюджета и възможността всеки жител на община Ракитово да може да изисква информация, свързана с проекти, разпределяне на средства и фирми изпълнители. Залагам и на системното прилагане на всички форми за пряка демокрация, особено допитването до гражданите по всички ключови за общността въпроси, чрез провеждането на местни референдуми. Инфраструктурата в община Ракитово е в незадоволително състояние и е важно тя да бъде ремонтирана, а където се налага и изграждане на нова такава”, коментира кандидатът за кмет от “Възраждане” – Момчил Хаджиев.

Сред основните приоритети в програмата му са и създаване на благоприятни  условия и стимули за  жителите на Ракитово и региона да останат в общината, да развиват предприемаческа дейност и да избират семействата им да живеят там, както и подкрепа за бизнеса, чрез дейности, допринасящи за развитието на местната общинска икономика”, заяви кандидат-кметът на Ракитово на среща с граждани.

„Възраждане“ в с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Актуално

„Възраждане“ със законопроект за връщане на Агенция „Гражданска защита“

Волгин повдигна въпроса за цензурата пред еврокомисаря по правосъдието 

Ангел Славчев: Заради безумна наредба, спусната от Европейския съюз, 2 милиона автомобили могат да бъдат спрени от движение

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!