Момчил Хаджиев от “Възраждане” : Пълна прозрачност на общинските дейности и разпределение на бюджета 

Кандидатът за кмет от “Възраждане” за община Ракитово – Момчил Хаджиев представи предизборната си програма на среща с граждани.

“Приоритет номер едно в моята платформа е пълната прозрачност на общинските дейности и разпределяне на бюджета и възможността всеки жител на община Ракитово да може да изисква информация, свързана с проекти, разпределяне на средства и фирми изпълнители. Залагам и на системното прилагане на всички форми за пряка демокрация, особено допитването до гражданите по всички ключови за общността въпроси, чрез провеждането на местни референдуми. Инфраструктурата в община Ракитово е в незадоволително състояние и е важно тя да бъде ремонтирана, а където се налага и изграждане на нова такава”, коментира кандидатът за кмет от “Възраждане” – Момчил Хаджиев.

Сред основните приоритети в програмата му са и създаване на благоприятни  условия и стимули за  жителите на Ракитово и региона да останат в общината, да развиват предприемаческа дейност и да избират семействата им да живеят там, както и подкрепа за бизнеса, чрез дейности, допринасящи за развитието на местната общинска икономика”, заяви кандидат-кметът на Ракитово на среща с граждани.

„Възраждане“ в с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Актуално

 “Възраждане – Асеновград” пита какво се случва с ремонта на Караалановото училище в нашия град? 

Костадин Костадинов : Зачестяват случаите на произвол, от страна на чужди гранични власти 

Инж. Коста Стоянов : От сглобката, отново ще гласуват в полза на местните олигарси. Какво стана, господа демократи?