Младежката организация на „Възраждане“ обнови емблематичен парк  в район „Овча купел“, изоставен от общината

Младежката организация на „Възраждане“ обнови емблематичен парк  в район „Овча купел“, изоставен от общината

Вече няколко седмици жителите на „Овча купел“ се радват на обновен парк, който е  емблематичен за жилищния район. Тази радост е благодарение на  усилията на членовете на младежката организация и структурата на „Възраждане“ в жилищния район, които със собствени сили и средства обновиха зелените площи, за да може те да се ползват за отдих от техните съкварталци.

 Там вече буйната тревиста растителност е окосена, дърветата и храстите подрязани, счупената детска площадка ремонтирана и боядисана, счупените дъски на пейките подменени с нови, счупените стъкла от някога работещите, но днес изоставени, павилиони изхвърлени заедно с боклуците от препълнените кошчета.

„Кметът на района бездейства и вероятно оправданието е, че няма средства за това. Ето защо ние решихме да действаме и да покажем, че щом има желание, се постига резултат. Според нас трябват дела, а не думи. Провокирахме и кмета на района да ни обещае, че ще поддържа изграденото от нас за жителите на „Овча купел“.“, коментира пред медии Славчо Крумов – зам.-председател на младежката организация на „Възраждане“.

 

Видео от промяната може да видите тук: https://www.facebook.com/vazrazhdane.mladeji/videos/320410083652303

Актуално

„Възраждане“ със законопроект за връщане на Агенция „Гражданска защита“

Волгин повдигна въпроса за цензурата пред еврокомисаря по правосъдието 

Ангел Славчев: Заради безумна наредба, спусната от Европейския съюз, 2 милиона автомобили могат да бъдат спрени от движение

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!