Мира Миркова от “Възраждане” : Хората в Кюстендил живеят в страх, това трябва да се промени 

Мира Миркова от “Възраждане” : Хората в Кюстендил живеят в страх, това трябва да се промени 

“Потресена съм от страха, в който живеят хората в град Кюстендил и работещите местната администрация общински служители. Ежедневно получавам оплаквания и слушам истории за тормоз и заплахи при ясно заявяване на определена политическа позиция, която не подкрепя настоящата местна власт. Не е нормално човек да губи работата си, само защото си е позволил да критикува властта.

Искам да използвам трибуната, която ми е предоставена като кандидат-кмет на община Кюстендил, за да кажа, че служителите, които изпълняват съвестно своите задължения, а те не са малко и нямат никакъв повод за притеснение, произлизащи от евентуална смяна на местното управление.

Заставам твърдо зад думите си. Аз и моят екип ще работим за подобряване на условията на работа и улесняването на служителите в изпълнението на задълженията си по всевъзможни начини. Целим сплотен и работещ екип в лицето на местната администрация, готов да работи за възраждането на града ни и един по-добър живот за нас и подрастващите поколения.

Случаите, с които се започнах ще останат анонимни по ясни за всички причини,  но ще кажа, че не са никак малко и никак безобидни. Ще припомня само едно, а именно, че страхът води само до разруха. Желая съгражданите ми да свалят тежкото бреме на страха и да извоюваме заедно началото на Възраждането на Кюстендил”, коментира на среща с граждани кандидатът за кмет от “Възраждане” – Мира Миркова.

„Възраждане“ е с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Актуално

Деян Николов: Сглобката  продават позиции в общинските дружества, купуват общински съветници, ДАНС и Прокуратурата трябва да се самосезират

Костадин Костадинов: България вече е фактор – в Европарламента се формира нова група, а „Възраждане“ е инициатор

Георги Георгиев: Ще осигурим навременна и адекватна помощ на хората с увреждания с нови изменения в закона

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!