Мира Миркова в ефира на “Делници” : Ние имаме такива ресурси, които ако бъдат насочени правилно, няма да имаме нужда от помощи 

В ефира на “Делници”, кандидатът за кмет на Кюстендил от “Възраждане” – Мира Миркова заяви волята си да промени към по-добро битието на своите съграждани, посредством целева, структурирана и амбициозна управленска програма.

“Ще ви цитирам инвеститорите, които бях поканила в Кюстендил : “Как може да ходите по злато и да сте бедни?” Много ме заболя тази фраза и затова я помня, а беше доста години назад.

Необходимо е философията на човека, който ще заеме този ръководен пост да е много ясна и целенасочена, един от приоритетите в моята програма и в програмата на екипа ми е да се организират допитвания до гражданите. В момента такова нещо не се случва и аз това не го разбирам като демокрация. Искам да въведа начин, по който гражданите да са активни участници в обществения живот, защото когато ти си съпричастен към това, което се случва, ти го браниш много повече, ти го разбираш, ти го обичаш.

Всеки един проект трябва да носи приход за града и да бъде актив, а не да е пасив. Трябва да направим Кюстендил един привлекателен град, поради това  сектор “Туризъм” е от важно значение в моята програма”, заяви в ефира на “Делници” кандидат-кметът, издигнат от “Възраждане” -Мира Миркова.

Възраждане е с номер 42 в бюлетината

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Актуално

Европейски лидери пристигат в столицата по покана на „Възраждане“

По покана на „Възраждане“ в София пристигат лидери на европейски партии

Костадинов и Стоянов от „Възраждане“ се срещнаха с Никола Дюпон-Енян

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!