Мира Миркова в ефира на “Делници” : Инвеститорите чакат да дойде човек като мен 

Мира Миркова в ефира на “Делници” : Инвеститорите чакат да дойде човек като мен 

“Аз не обичам да говоря в бъдеще време, живеем в един динамичен свят и всеки път нещата се променят, приоритетите също, но смея да твърдя, че съм достатъчно  решена да постигна всичко, заложено в предизборната ми платформа.

Кюстендил е град с много дадености, с осемхилядна история, Кюстендил е град и област, които са били наречени, навремето овощната градина на България, за съжаление сега това не е така. Именно затова, ние от “Възраждане”, аз и целият ми екип, залагаме като основен приоритет – Възраждане на земеделието.

Ще дам всичко от себе си да върна тази стара слава на родния ми град, защото ние сме екологично чист район и това е едно от малките неща, в които сме първенци, тъй като заплатите са едни от най-ниските в страната, демографската  криза при нас е изключително жестока, Кюстендил е един град със замиращи функции и това трябва да се промени, защото ние имаме възможности за добро развитие.

В програмата си, най-вече сме заложили на привличане на инвестиции, аз съм канила инвеститори в града, преди години и спънките, които им бяха наложени волно, или не, ги отказаха да развиват дейност.

Друго богатство на Кюстендил е минералната вода, има нефункциониращ СПА център, изключително скъп, който не работи към настоящия момент. Аз не виждам смисъл да се прави каквото и да е, ако целта не е подобряване на живота на гражданите”, коментира в ефира на “Делници”, кандидатът от “Възраждане”, Мира Миркова.

Възраждане е с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Актуално

„Възраждане“ със законопроект за връщане на Агенция „Гражданска защита“

Волгин повдигна въпроса за цензурата пред еврокомисаря по правосъдието 

Ангел Славчев: Заради безумна наредба, спусната от Европейския съюз, 2 милиона автомобили могат да бъдат спрени от движение

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!