Мира Миркова в ефира на “БНТ” : Не искам Кюстендил да губи този привкус на дом и уют 

Кандидатът за кмет от “Възраждане”, Мира Миркова гостува в сутрешния блок на “БНТ” и разкри голяма част от програмата си и своите виждания и цели за развитието на община Кюстендил.

“Кюстендил може да се конкурира с  други туристически дестинации, като моята представа е за повече, но по-малки хотели, които да не отнемат от автентичното усещане на дом и уют, което носи градът ни. За мен Кюстендил е уют. Но за съжаление е един от най-бедните градове, ние сме първенци по ниски заплати. Жалко е, че Кюстендил е един град със замиращи функции, нито чистотата, нито инфраструктурата са на нужното ниво, това трябва да се промени, градът трябва да се възроди. Има условия и предпоставки това да се случи, просто човекът, който заеме кметския пост, трябва да мисли повече за хората и по-малко за себе си.

Аз призовавам моите съграждани да отидат и да гласуват с бюлетина номер 42, защото хората са потънали в невероятна апатия и трябва да се преборим с това”, коментира в ефира на “БНТ”, кандидатът за кмет от “Възраждане”, Мира Миркова.

„Възраждане“ е с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Актуално

Европейски лидери пристигат в столицата по покана на „Възраждане“

По покана на „Възраждане“ в София пристигат лидери на европейски партии

Костадинов и Стоянов от „Възраждане“ се срещнаха с Никола Дюпон-Енян

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!