Мария Джуркова в ефира на “Делници” : От “Възраждане” имаме инициатива да предлагаме безплатни услуги за жителите на община Пещера

Кандидатът за кмет на Пещера, издигнат от “Възраждане” – Мария Джуркова, заяви в ефира на “Делници”, че едно от най-важните неща за добрия градоначалник е да познава и обича града си, както и проблемите и тревогите на хората.

“В този смисъл, аз и моите съмишленици от “Възраждане” предлагаме в офиса на политическата ни организация безвъзмездно консултации по различни въпроси на всички жители на територията на общината, също на логопедични услуги.

Аз съм на мнение, че всяко предходно управление, трябва задължително да бъде ревизирано, мисля, че всяка дейност, която е изразходвала обществен ресурс, трябва задължително да подлежи на контрол. Ние затваряме очите си пред извършваните до момента финансови нарушения и вместо да имаме растеж, деградираме.

В момента мои съграждани се обръщат към мен, не само в качеството ми на политическо лице, но като общественик с много инициативи, за да им помогна да решат административните си трудности и проблеми”, заяви в ефира на “Делници” кандидатът за кмет от “Възраждане”.

“Възраждане” е с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Актуално

 “Възраждане – Асеновград” пита какво се случва с ремонта на Караалановото училище в нашия град? 

Костадин Костадинов : Зачестяват случаите на произвол, от страна на чужди гранични власти 

Инж. Коста Стоянов : От сглобката, отново ще гласуват в полза на местните олигарси. Какво стана, господа демократи?