Мариян Иванов: Основната битка за Бургас е да сменим вредното управление на ГЕРБ

Мариян Иванов: Основната битка за Бургас е да сменим вредното управление на ГЕРБ

Най-важният приоритет за „Възраждане“ на местните избори в Бургас е да смени вредното 16-годишно управление на ГЕРБ. Това посочи в предизборен диспут по Nova News кандидатът за общински съветник Мариян Иванов. 

Той контрира предизборното обещание на управляващите, че чакали ВиК да свършат с ремонтите по кварталите и започват да асфалтират, с това, че на някои места фирмите-изпълнители по водния проект вече асфалтират, но кандидатите от ГЕРБ не знаят това. 

„Преди дни имаше среща в кв. „Долно Езерово“, на което се дискутираха именно тези проблеми на гражданите, но там нямаше нито представители на общината, нито на ГЕРБ.“, каза Иванов. 

Бургас е мръсен и презастроен, това е резултат от 16 години управление на ГЕРБ, подчерта четвъртият в листата на „Възраждане“ за Бургас. Ние ще работим за контрол в дейностите по почистването, развитие на икономиката в направление малък и среден бизнес, но и привличане на големи инвеститори, каза още той. 

Виолета Диянова, пета в листата на „Възраждане“, посочи и участието на гражданите в местното самоуправление, под формата на референдуми и допитвания, като една от основните точки в предизборната програма. Нужно е да се работи и в посока изграждане на паркови пространства, а едно от подходящите места е емблематичната за Бургас „Дупка“ в центъра на града. 

На въпрос как ще се работи в новия общински съвет, Мариян Иванов подчерта, че „Възраждане“ ще работи само в интерес на гражданите на общината и ще подкрепя всички решения в тяхна полза. Той бе категоричен, че общинските съветници няма да допуснат обслужване на олигарси и бизнесмени или пране на коалиционни партньори. 

Актуално

„Възраждане“ със законопроект за връщане на Агенция „Гражданска защита“

Волгин повдигна въпроса за цензурата пред еврокомисаря по правосъдието 

Ангел Славчев: Заради безумна наредба, спусната от Европейския съюз, 2 милиона автомобили могат да бъдат спрени от движение

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!