Мариела Петрова от “Възраждане” : Община Лесичово има нужда от две неща – ред и справедливост 

Мариела Петрова от “Възраждане” : Община Лесичово има нужда от две неща – ред и справедливост 

Кандидатът за кмет от “Възраждане” Мариела Петрова и нейният екип са разработили ефективни и успешни решения за всеки проблем на жителите на Лесичово.

“Постоянно подобряваме структурата на предизборната ми платформа, за да сме възможно най-близо до проблемите на хората и да търсим разумни и целесъобразни начини за тяхното разрешаване.

Необходимо е да има прозрачност при управление на публичния ресурс, както и иновативност при взимането на решения – може да се помисли за соларно улично осветление, изграждане и ремонт на пътната инфраструктура, преустройство на здравните служби и осигуряване на добро качество на предлаганите медицински услуги, осигуряване на аптека и дотация на съществуващата такава, както и адекватано почистване на населените места, които са изключително замърсени към този момент.

В екипа ми има много качествени и способни хора, които също допринасят за постоянното  подобряване на програмните аспекти в моята платформа. Техни предложения са реални курсове и програми за трудова квалификация и преквалификация, не само на хартия, също и провеждане на курсове за квалификация за децата от Дома за сираци и създаване на работни места за тях, след като достигнат необходимата възраст, създаване на благоприятни условия за развитие на селски туризъм в този прекрасен край, изграждане на екопътека и трасета за каране на колела и мотори, както и ремонт и популяризиране на археологически и исторически значими обекти”, коментира на среща с граждани кандидатът за кмет от “Възраждане” Мариела Петрова.

Възраждане е с номер 42 в бюлетината. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление! 

Актуално

„Възраждане“ със законопроект за връщане на Агенция „Гражданска защита“

Волгин повдигна въпроса за цензурата пред еврокомисаря по правосъдието 

Ангел Славчев: Заради безумна наредба, спусната от Европейския съюз, 2 милиона автомобили могат да бъдат спрени от движение

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!