Мариела Петрова от “Възраждане” : Заявявам твърдото си намерение да изкореня феодализма и корупцията от община Лесичово 

“Влюбих се в Лесичово от мига, в който видях красивата природа, тучните поляни и искрените и топли хора.

Затова и съм твърдо решена да превърна общината в райското кътче, което би могла да бъде с правилното управление и посвещение. За мен е много важно да осигуря поминък на хората, който да спре принудителното им изселване в чужбина, с цел търсене на препитание и да осигури финансова независимост и свободомислие, чрез привличане на инвестиции от страната и чужбина.

Друга основна моя цел е подобряването на средата на живот – справяне с боклука, липсата на осветление, лошата пътна инфраструктура и популацията на безстопанствените животни”, коментира кандидат-кметът от “Възраждане”.

Според адв. Петрова смисълът на кметския мандат е повишаването на качеството на живот на гражданите, а в настоящия момент в община Лесичово населението се топи, няма поминък, много млади хора са принудени да търсят препитание навън. Не се представят елементарни услуги на нивото и качеството, на които трябва да бъдат – Общинската пътна мрежа се руши, по улиците няма тротоари, растителността не се почиства, улиците са неосветени, всяко едно задължение на общината към гражданите, може да бъде преустановено на база на политически натиск и прищявка. Аз съм твърдо решена да променя това. Вяра има, надежда има, има и сила и всичко това е “Възраждане”, коментира кандидат-кметът за община Лесичово Мариела Петрова.

Възраждане е с номер 42 в бюлетината

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Актуално

Инж. Коста Стоянов, „Възраждане“: За АМ „Хемус“ в бюджета за 2024 година са предвидени над 233  милиона лева

Групата на “Възраждане” в Общински съвет Карлово: Извършват се действия, в грубо нарушение на правилника 

Димитър Гюрев  се срещна с кмета на Община Лъки, във връзка с рестриктивния воден режим в село Джурково