Любка Джонова е изборът на “Възраждане” за кмет за община Кочериново 

Любка Джонова е изборът на “Възраждане” за кмет за община Кочериново 

От “Възраждане” залагат на доказания професионалист в управлението на общински ресурс – Любка Джонова в кметската битка за община Кочериново.

Тя завършва висше педагогическо образование в ЮЗУ “Неофит Рилски”, град Благоевград и следдипломна квалификация “Социален мениджмънт” в УНСС, град София. 

В периода 2011-2022г. работи в общинската администрация в Кочериново, като последните четири години и като заместник-кмет на общината. 

“Решението ми да се кандидатирам за кмет на община Кочериново не е спонтанно хрумване, след дълъг анализ и размисъл, реших да поема тази отговорност и да поискам доверието на моите съграждани на предстоящите местни избори. Професионалният ми опит, натрупан до момента ми е дал възможност да познавам в дълбочина проблемите на хората в общината и да имам яснота за решаването им. 

Град Кочериново е моето място, тук съм родена, тук живея, общината ни е малка, но прекрасна, със страхотни хора, които заслужават да имат по-добри условия на живот и развитие. 

Предлагам нова философия на работа, с нови идеи, нови хора и нова енергия, прозрачно и открито управление в името на общината и нейните граждани. Ще заложа на добра комуникация с хората от Кочериново и малките населени места в общината”, коментира Джонова. 

Сред основните ѝ приоритети са – подобряване на инфраструктурата на общината, подобряване на водопроводната мрежа в най-критичните участъци, ремонт и изграждане на вътрешна улична мрежа, създаване и поддържане на туристически и спортни обекти на територията на общината. 

“За нас в много важна и работата в други основни направления, като реализирането на обекти, с цел защита на населението при бедствия и аварии и насърчаване на изграждането на сгради, в духа на традициите на община Кочериново”, коментира Джонова.

Актуално

„Възраждане“ със законопроект за връщане на Агенция „Гражданска защита“

Волгин повдигна въпроса за цензурата пред еврокомисаря по правосъдието 

Ангел Славчев: Заради безумна наредба, спусната от Европейския съюз, 2 милиона автомобили могат да бъдат спрени от движение

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!