Кръстьо Врачев: Реализацията на проект “Въча” е крайно необходима

Кръстьо Врачев: Реализацията на проект “Въча” е крайно необходима

„Пред област Пловдив стоят проблеми, които чакат своето решение години наред. Голям проблем за цялата област е завършване на стратегически важния за района проект „Въча“ и неговото пускане в експлоатация, който би осигурил качествена питейна вода за целия регион. Повече така не може! “ – заяви Кръстьо Варчев от „Възраждане“ на среща с граждани.

“Той добави, че е крайно необходима бъдещата реализация на проект „Въча“, защото той би решил в перспектива проблемите на региона с качествената питейна вода. Важно е да се отбележи, че при водоснабдяване от язовир „Въча“ ще е възможно да се спести от разхода за електроенергия. Решението на този етап е мащабно финансиране, осигурено от държавния бюджет, за да започнат етапите за реализация, което е от изключителна важност за населението на региона.  Този мащабен  проект е начин да бъде решен проблемът с недостига на чиста питейна вода в редица населени места, което е ключово за пълноценното им развитие и нормални условия на живот и работа.” – уточни Кръстьо Врачев и допълни, че неговото забавяне има отражение върху качеството на живот на населението от региона.

Инж. Кръстьо Врачев е на 43 г. по професия инженер-технолог. Висше образование е завършил в  УХТ Пловдив. Владее английски, руски, сръбски и немски език.

 “Възраждане” е с номер 12 в бюлетината

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 

Актуално

„Възраждане“ със законопроект за връщане на Агенция „Гражданска защита“

Волгин повдигна въпроса за цензурата пред еврокомисаря по правосъдието 

Ангел Славчев: Заради безумна наредба, спусната от Европейския съюз, 2 милиона автомобили могат да бъдат спрени от движение

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!