Кръстьо Врачев : Искам хората да повярват в България, да повярват във “Възраждане”, да повярват в себе си

Кръстьо Врачев : Искам хората да повярват в България, да повярват във “Възраждане”, да повярват в себе си

Господин Врачев, вие сте народен представител и популярен местен лидер на “Възраждане”.            Защо решихте да се кандидатирате за кмет?

 • Реших да се кандидатирам, защото искам да върна надеждата на хората за едно по-добро бъдеще, което да се реализира на местно ниво, така както го правим от “Възраждане” на национално. Искам хората да повярват в България, да повярват във “Възраждане”, да повярват в себе си.
 • С кое “Възраждане” се отличава от останалите политически организации?
 • “Възраждане” е много различна организация, защото почива на идеали, любов към родината и посвещение към хората. Това никой не може да ни го вземе, да го пресъздаде или възпроизведе. Защото честността и родолюбието не се учат в западните университети, а в ежедневните срещи с хората, с техните проблеми, битки и малки радости.
 • Кои са основните проблеми на община Карлово, според Вас?
 • Общината има редица проблеми, но сред основните са – недостатъчно качествената грижа за здравето на гражданите, липсата на аптеки в някои населени места, ниското качество на предоставяната транспортна  услуга, невъзможността на настоящата власт да разреши въпроса в безстопанствените животни по хуманен начин.
 • А кое е различното във Вашата програма?
 • Една от разликите, спрямо платформите на другите кандидати е, че в моята програма има силен акцент върху референдумите като способ за допитване до гражданите за всички важни въпроси, касаещи града и жителите на Общината. Истината е, че не съм чул другите кандидати да говорят за обществени допитвания и съобразяване с волеизявата на гражданите.
 • Кои са акцентите в управленската ви програма?
 • Основните приоритети в програмата ми са оптимизирането на общинската администрация, изграждането на многофункционална спортна зала, създаване на приют за животни, който да разреши проблема по хуманен начин, премахване на платеното паркиране в Общината, разработване на система за достъп на хората от населените места до медицински грижи и фармацевтични услуги, както и разработване на система за повишаване на стандартите на хранене в детските градини в Общината, чрез насърчаване на собственото производство на плодове, зеленчуци и други видове храни.
 • Кой е номерът на бюлетината и защо гражданите да гласуват за вас?
 • Номерът е 42. Призовавам хората да подкрепят мен и “Възраждане” и да гласуват с хартиена бюлетина, защото единствено ние, и единствено с тяхна помощ, можем да направим България, държавата, за която мечтаем всички – свободна, обединена, независима и благоденстваща.

„Възраждане“ е с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е орестъпление!

Актуално

Петър Петров и министърът на МОСВ с поредна проверка за незаконни сметища в монтанско

Костадин Костадинов: Важните за  България решения да се взимат  от 50 Народно събрание

Костадин Костадинов: „Възраждане“ скоро ще управлява и ще освободим Кърджали от мафията

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!