„Кръстьо Врачев : Днес честваме 146 години от избора на първия Градски съвет. Пожелавам ви вяра, пожелавам ви сила, пожелавам ви гордост

„Кръстьо Врачев : Днес честваме 146 години от избора на първия Градски съвет. Пожелавам ви вяра, пожелавам ви сила, пожелавам ви гордост

Уважаеми съграждани, жители и гости на град Карлово и областта,

Днес честваме 146-та годишнина от избора на първия Градски съвет в град Карлово.

Но днес, отбелязваме, не просто  годишнина, а празнуваме идеята за местното управление, като начин за решаване на проблемите на хората, като инструмент за служба в полза на гражданите, като доказателство, че държавността е, все още, жива.

На днешния ден искам да ви пожелая вяра – вяра, че заедно можем всичко и, че заедно ще възродим България, за да се гордеят децата ни с нашето дело.

На днешния ден искам да ви пожелая сила – защото сме изправени пред битки, които трябва да спечелим, за да превърнем Карлово и областта в културно-исторически и възрожденски национален център.

На днешния ден искам да ви пожелая гордост – гордост от славната история на бунтовния ни град, гордост, че днес отбелязваме цели 146 години от първото заседание на Градски съвет тук, в Карлово.

Поздравявам всички граждани и гости на Карлово и областта с днешния светъл празник.  Помнете, че във вашите вени тече кръвта на Васил Левски, на Теофан Райнов, на Брайко Хаджигенов, Васил Караиванов, Райна Касабова и всички велики синове и дъщери, които нашит град е дал на България. Помнете и се гордейте. “ написа в своя „Фейсбук“ профил народният представител от „Възраждане“, Кръстьо Врачев.

Какво още написа, може да видите тук :  https://www.facebook.com/photo/?fbid=289433177461189&set=a.14782537495530

Актуално

„Възраждане“ със законопроект за връщане на Агенция „Гражданска защита“

Волгин повдигна въпроса за цензурата пред еврокомисаря по правосъдието 

Ангел Славчев: Заради безумна наредба, спусната от Европейския съюз, 2 милиона автомобили могат да бъдат спрени от движение

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!