Коя е Даниела Петрова- кандидатът на Възраждане за град Кърджали

Даниела Петрова е кандидатът на „Възраждане“ за кмет на Кърджали. Има над 15 години юридически опит. Като адвокат извършва правни консултации, процесуално представителство и защита, предоставя правна помощ. Член на Адвокатската колегия Кърджали от март 2017 година, а до 2022-ра е била Секретар на Адвокатската колегия в града.

5 години е била Директор на дирекция “Административно, правно обслужване, финанси и управление на собствеността“ и Главен секретар в Областна администрация – Кърджали.

Работата й е била свързана с планиране и управление на дейностите на областната администрация и предоставяне на административни услуги, с цел да се гарантира ефективност и съответствие с установените процедури, законови и подзаконови актове; разработване и установяване на годишни, краткосрочни и дългосрочни административни цели и планове за постигането им; организиране и провеждане на обучения, които подкрепят професионалния растеж на служителите.

Била е също така Председател на общинска избирателна комисия и Председател на районна избирателна комисия. Магистър е по право и владее английски език. 

Изградила се е като силен ръководител на екип, който се отличава в управлението на хора и проекти в динамична, постоянно променяща се и взискателна работна среда. Даниела Петрова е организирана и трудолюбива, посветила се е на развитието на отлични отношения с колеги и партньори.

Актуално

 “Възраждане – Асеновград” пита какво се случва с ремонта на Караалановото училище в нашия град? 

Костадин Костадинов : Зачестяват случаите на произвол, от страна на чужди гранични власти 

Инж. Коста Стоянов : От сглобката, отново ще гласуват в полза на местните олигарси. Какво стана, господа демократи?