Коста Стоянов от „Възраждане“ разреши още един проблем във Варна

Коста Стоянов от „Възраждане“ разреши още един проблем във Варна

Само за месец Коста Стоянов, кандидат за народен представител от „Възраждане“,  успя да разреши два проблема във Варна, които притесняваха варненци. 

Първо, в средата на месеца той успя да предотврати поставянето в Морската градина на търговски обекти – тип барака, с което помогна на варненци да запазят парка си непокътнат от търговска дейност. 

След серия от сигнали от страна на  Коста Стоянов и общински съветници от „Възраждане“ относно изключително притеснителната ситуация с течаща фекална вода в кв. „Максуда“, вчера ВиК започна работа по отстраняване на аварията. По-рано се е състояла и среща между представители на община Варна и ВиК, за да се обсъдят стъпките, които трябва да се предприемат. 

„Точно няколко дни бяха необходими на институциите да предприемат действия, с които да се започне отстраняването на тази авария, която потопи „Максуда“ в отходна вода, която с месеци се разнасяше из цяла Варна, тъй като мръсотията се стичаше по кръговото кръстовище в „Максуда“. За мен е непонятно защо институциите са чакали толкова време, за да се задействат. Нямам обяснение как е възможно общинската администрация да остави тази невероятна мизерия, при това в центъра на Варна. Явно е трябвало да се заемем ние, за да си свършат работата и във Варна и да предотвратим разнасянето на  зараза от тази мръсотия.“, каза Коста Стоянов пред медията ни.

Той добави,  че точно седмица след първите сигнали, които са подали от „Възраждане“, има реакция от институциите. 

„Силно се надявам този проблем да бъде отстранен  трайно и то възможно най-скоро, защото екокатастрофата чука на вратата на Варна. Ще продължим да следим темата и няма да спрем, докато този наистина сериозен проблем не бъде решен изцяло.“, категоричен бе Коста Стоянов.

 

Припомняме, че след сигнал на живущи в „Максуда“ до партия „Възраждане“ кандидатът за народен представител Коста Стоянов посети многократно района, за да се запознае отблизо със ситуацията. На място той видя – наводнени дворове, стичащи се по улиците фекални води и мръсотия, които продължаваха  по бул. „Васил Левски“. Веднага бяха сигнализирани отговорните институции, които бяха принудени да започнат  работа по отстраняването на проблема, който мъчи цяла Варна вече близо 2 години. 

Българските граждани могат да дадат доверието си на „Възраждане“ с номер 3 в бюлетината на изборите на 2 .04.2023 г.!

Възраждане е с номер 3 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление! 

 

Актуално

„Възраждане“ със законопроект за връщане на Агенция „Гражданска защита“

Волгин повдигна въпроса за цензурата пред еврокомисаря по правосъдието 

Ангел Славчев: Заради безумна наредба, спусната от Европейския съюз, 2 милиона автомобили могат да бъдат спрени от движение

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!