Коста Стоянов, „Възраждане“: Референдум за запазване на българския лев ще има и ние няма да се откажем 

470 973 коректни записа при извършената проверка на подписката с предложение за произвеждане на национален референдум с въпрос „Съгласни ли сте българският лев да бъде единствената официална валута в България до 2043 година?“! Това написа във Фейсбук народният представител от „Възраждане“  Коста Стоянов. 

Той посочи, че съгласно чл.10, ал.2 от ЗПУГДВМС Народното събрание следва да приеме решение за произвеждане на национален референдум.

„Преписката вече е внесена в Народното събрание с входящ номер 49-350-01-154 от вчера и чака за разпореждане на председателя.“, допълни инж. Стоянов.  Той посочи, че референдум ще има и по всяка вероятност ще се проведе с местните избори в края на месец октомври.

„Благодарение на всички доброволци, включили се в инициативата, ще може да запазим българския лев. Благодаря за подкрепата! Време ни е за „Възраждане“!, написа още във Фейсбук народният представител от „Възраждане“.

 

Актуално

Костадин Костадинов: Унизително и срамно е ДПС да управлява държавата

Кандидат-кметът за град Пазарджик – Десислава Георгиева откри предизборната кампания, като посети две емблематични за Пазарджик места 

Кандидат-кметът на “Възраждане” за Велинград – Иван Маринов откри кампанията с църковен водосвет