Костадин Костдинов: „Възраждане“ е последната отбранителна линия

Костадин Костдинов: „Възраждане“ е последната отбранителна линия

Вчера БСП-София издълба нова дълбока дупка в дъното. След като миналата седмица цялата група общински съветници подкрепиха ГЕРБ и ППДБ за избора на председател на столичния общински съвет, след като кандидатката им за кмет Григорова беше избрана за председател на една от столичните комисии с гласовете на ГЕРБ, след като на практика цялата им софийска организация се вля в ГЕРБ и сега от нея всекидневно напускат цели районни структури, вчера БСП-София поискаха оставката на областната управителка на София, защото… върнала обратно всички избрани председатели на комисии и насрочила нова процедура. Не стига, че се продадоха, но и сега реват за това, че не могат да почнат да осребряват продажбата.
Не че и ние не пострадахме от предателство, но „Възраждане“ има 3 общински съветника, докато БСП вече няма нито един. Не знам дали централното ръководство на БСП ги изключи от партията си, както постъпихме ние, и както е редно, но има и още нещо – нашият кандидат за кмет не стана мюре на ГЕРБ в съвета, за разлика от кандидатката на БСП. Случващото се в София е отвратителен пример за продажничество и предателство в политиката, който е само един от хилядите подобни през последните 35 години, довели до отдръпването и, да си го кажем направо, отвращението на 60% от българите от политиката.
Затова задачата на „Възраждане“ е толкова трудна. Защото трябва да убедим милиони разочаровани, отчаяни, обезнадеждени човеци, че има смисъл от борбата за свобода и правда, и че не всички, занимаващи се с политика, са майкопродавци и престъпници. Затова не правим компромиси, затова си признаваме грешките, когато ги правим, затова не прощаваме измяната и предаването на интересите на нашите избиратели и българските граждани.
Защото България има отчаяна нужда от възраждане, и защото „Възраждане“ е последната отбранителна линия на българската нация и остатъците на българската държавност. Нямаме право да отстъпваме и ще се борим до победа, каквото и колкото да ни струва това!“, написа Костадин Костадинов в профила си в социалната мрежа Фейсбук.

Актуално

Деян Николов: Сглобката  продават позиции в общинските дружества, купуват общински съветници, ДАНС и Прокуратурата трябва да се самосезират

Костадин Костадинов: България вече е фактор – в Европарламента се формира нова група, а „Възраждане“ е инициатор

Георги Георгиев: Ще осигурим навременна и адекватна помощ на хората с увреждания с нови изменения в закона

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!