Костадин Костадинов:  Ще ви кажа това, което скриха от вас

Костадин Костадинов:  Ще ви кажа това, което скриха от вас

„От години не бях преживявал толкова хубав ден като вчерашния 3 март! Сега ще ви кажа защо, като ще ви кажа и това, което американските медии скриха от вас:
Нашата кампания да се съберем 100 000 души на Шипка се увенча с огромен успех. По данни на полицията е имало повече от 1000 автобуса (само „Възраждане“ организира 100 и още хиляди коли. Проходът Шипка беше затворен и от двете страни за първи път в историята. Ходя на върха от 26 години, но такова нещо не съм виждал – ако искаш да се качиш на паметника, вчера трябваше да изкачиш цялата планина пеш, 15 км изкачване! И десетки хиляди българи го сториха! Вчера на Шипка бяхме 100 000 българи!!!

„Възраждане“ доведе няколко делегации от чужбина от наши сродни партии. От Германския Бундестаг дойдоха представителите на „Алтернатива за Германия“ депутатите проф. Харалд Вайел и проф. Райнер Ротфус. От Молдова дойдоха депутатите от молдовската партия „Възраждане“ – Александър Суходолски (който е и българин) и Василий Боля, както и председателката на партията Наталия Параска, с които развяхме знамената на приятелска Молдова и на българската Гагаузка автономия в републиката. Заедно с тях бяха още и два автобуса членове на молдовското „Възраждане“. Отделно младежката ни организация беше поканила свои приятели от партиите „Наша родина“ (Унгария), „Свобода и пряка демокрация“ (Чехия), „Алтернатива за Германия „(Германия) и Републиканска партия (САЩ).

На върха имаше опит от платени провокатори да създават провокации срещу всички участници в честванията, но буквално самите хора ги поставиха на мястото им. По наша информация провокацията е била организирана от ППДБ, за да се опорочат празненствата. Не на последно място – Паметникът беше затворен за посетители по време на честването! Отворили са го чак след края, когато вече почти всички хора са си тръгнали.

„Възраждане“ расте с такива темпове, че няма сила, която да ни спре! Остава ни само едно – след като вече сме пробудили стотици хиляди българи, да пробудим и милиони, за да извоюваме отново свободата на нашия народ!  Да живее България!“, написа в социалната мрежа Фейсбукпредседателя на „Възраждане“.

Какво още написа той може да видите тук:- https://www.facebook.com/photo?fbid=939393487749669&set=pcb.9393936910829824
 
На снимката от ляво на дясно: проф. Райнер Ротфус, проф. Харалд Вайел, д-р д-р Костадин Костадинов, Димитър Пашев

Актуално

Костадин Костадинов: Няма значение кой е министър-председател, ако не зачита волята на българския народ

С промяна в Изборния кодекс на „Възраждане“ можем да спрем манипулирането на изборните резултати

Костадин Костадинов: „Възраждане“ с пълна подкрепа за Доналд Тръмп

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!