Костадин Костадинов: Урсула фон дер Лайен е заплаха, водеща Европа към война

Костадин Костадинов: Урсула фон дер Лайен е заплаха, водеща Европа към война

Заради политиките на председателят на Европейската комисия, Европа не е мирна и не е обединена 

“Случи се нещо безпрецедентно, председателят на Европейска комисия си позволи да посочи една българска, политическа партия, наред с още две други – германска и френска, като “основна заплаха за мира на обединена Европа”. Абстрахираме се от този факт, защото освен председател на Европейската Комисия, тя е и политическо лице, но няма как да не отбележим няколко простички факта. Първо – Европа и Европейския съюз са две различни неща, очевидно е, че в ЕК още не са разбрали, че Европейският съюз в този си вид и форма, представлява заплаха за Европа и европейската цивилизация, защото политиката на Европейския съюз, на практика, заличава европейската идентичност, европейските народи и култури ”, заяви на брифинг от Народното събрание, Костадин Костадинов.

 

Той посочи още, че в настоящия момент, Европа не е мирна и се тресе от протести, които са, именно, насочени срещу политиката на Председателя на Европейската Комисия.

“Проява на брутално политическо дебелоочие е, точно причинителят на най-големите социални трусове в Европейския съюз да твърди, че Европа е мирна. Тя не е мирна и се намира на прага на много тежък социален взрив, точно заради политиката на председателя на ЕК. Тя не е мирна и, защото на нейните граници се води война – вместо ЕС да прави всичко възможно да спре тази война, прави всичко възможно да я разгори. Тази политика на разгаряне на военни конфликти заплашва мира, не само в Европейския съюз, но и в Европа, както и в света”, заяви още Костадинов.

 

Според председателя на третата политическа сила, Европа не е обединена в настоящия момент. Той припомни, че Европейският съюз беше напуснат от една от петте велики сили в света – Великобритания, съществуват и изключително силни движения, противопоставящи се на идейната политическа линия на основаване на Съединени европейски щати и Европейска федерална свръхдържава. Костадинов заяви още, че именно председателят на Европейската комисия и прокарваната от нея политика  е отговорна за трите най-големи кризи в Европейския съюз – икономическа криза, демографската криза и пагубната политика на стимулиране и разгаряне на военни конфликти. Държавите в еврозоната и в ЕС са в рецесия, дори Германия е в техническа рецесия. Това е вследствие на политиките на ЕК, които стават все по-тоталитарни. Европа е изправена и пред демографска катастрофа, за целия Европейски съюз – има една – единствена държава, с ръст на населението и то, заради притока на мигранти и това е Франция. Европейските народи изчезват и всичко това е следствие на унищожителната политика на същия председател на Европейската Комисия, който твърди, че тя е мирна и обединена.

Актуално

„Възраждане“ представи листата си за Бургас за парламентарните избори

„Възраждане“ на Костадинов се срещна с част от екипа на Тръмп в САЩ

Структурите на “Възраждане” – Великобритания направиха филм за Априлското въстание

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!