Костадин Костадинов:  С влизането ни в Шенген до десет години българската държава нито ще е българска, нито ще е държава.

Костадин Костадинов:  С влизането ни в Шенген до десет години българската държава нито ще е българска, нито ще е държава.

„В момента България вече е на трето място по подадени заявления от нелегални емигранти за убежище. С приетите от правителството ни условия за влизане в Шенген за броени месеци ще станем първата държава в ЕС, което ще ни превърне в най-големия бежански лагер в света. А предвид малкото и постоянно намаляващо население на страната, ще доведе и до бърза и необратима подмяна на населението на България.
България ли казах? С влизането ни в Шенген до десет години българската държава нито ще е българска, нито ще е държава. Това готви правителството, назначено ни от американския посланик. Единствената пречка пред изпълнението на този план остава Възраждане!
На 9 юни има избори за европейски парламент. Спечелим ли тези избори, заедно с нашите съюзници в другите европейски държави ще премахнем тази политика, ще екстрадираме нелегалните емигранти и ще прекратим влизането на каквито и да е хора престъпно през границата ни. Изборът е в ръцете на българския народ.“, написа Костадин Костадинов председател на „Възраждане“ в социалната мрежа Фейсбук.
Какво още напис Костадинов може да видите тук: https://www.facebook.com/photo/?fbid=904538344568517&set=a.452502546438768

Актуално

„Възраждане“ със законопроект за връщане на Агенция „Гражданска защита“

Волгин повдигна въпроса за цензурата пред еврокомисаря по правосъдието 

Ангел Славчев: Заради безумна наредба, спусната от Европейския съюз, 2 милиона автомобили могат да бъдат спрени от движение

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!