Костадин Костадинов: Конституционният съд узаконява държавен преврат

Костадин Костадинов: Конституционният съд узаконява държавен преврат

„Според последната информация, с която разполагаме, Конституционният съд вече пише мотивите на решението, с което ще отхвърли искането на 604 000 българи за свикване на референдум за запазване на българския лев.
Така един държавен преврат, извършен от ППДБ-ДПС-ГЕРБ ще бъде узаконен, а т.нар. Конституционен съд ще се превърне в поредната криминална брънка в организираната престъпна група, управляваща държавата. След избора на последните двама съдии не бива да се съмняваме в това.
„Възраждане“ вече подготвя своята реакция на това престъпление, което т.нар. съдии ще извършат. Предстои ни следващ етап от тежката борба за запазване на остатъците от българската независимост. Добрата новина в лошата е, че идват избори на 9 юни. На тях „Възраждане“ ще се яви заедно със своите съюзници от другите европейски държави. Съборим ли престъпната коалиция ППДБ-ДПС-ГЕРБ на изборите, ще предизвикаме и предсрочни избори, а с нашите съмишленици от другите европейски страни ще направим така, че със или без референдум, еврото няма да бъде въведено в България и левът ще оцелее. А заедно с него и достойнството на нашия народ!!“, написа Костадин Костадинов тази сутрин в социалната мрежа Фейсбук.

Актуално

Георги Хрисимиров

Костадин Костадинов от „Възраждане“: Ние, българите, заслужаваме честно, достойно и ефективно управление

„Възраждане“ ще подкрепи само правителство с мандат на Възраждане

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!