Костадин Костадинов: Антисемитизмът е исторически феномен, присъщ за почти цяла Европа, но не и за България

Костадин Костадинов: Антисемитизмът е исторически феномен, присъщ за почти цяла Европа, но не и за България

„Знаете ли, че правителството на България задели 7 778 000 лв. за изпълнение на стратегия за борба с антисемитизма? Тези пари ще се изхарчат до 2027 г., иначе казано по 2 млн лв на година ще бъдат заделени за борба с нещо, което в България не съществува. Защото:
1. В България има нищожен брой евреи, едва няколкостотин. Те са традиционно напълно интегрирани в българската нация и практически всички от тях, без изключение, произлизат от смесени бракове с българи. Така че на практика те са наши сънародници.
2. Освен евреите другите семити в България са арабите, които са малко повече, но и те са напълно интегрирани в българското общество и нация. При тях също смесените бракове са правило и особено вторите и третите поколения са неразличими от българите.
3. Прави впечатление обаче, че стратегията предвижда борба само срещу антиеврейските, но не и срещу антиарабските настроения, което е интересно, предвид факта, че и двете общности са семитски, а това е стратегия срещу антисемитизма все пак.
Антисемитизмът е исторически феномен, присъщ за почти цяла Европа, но не и за България. Вместо тези пари да бъдат похарчени за българските деца, те ще бъдат буквално хвърлени в морето, само и само марионетното правителство на ППДБ-ДПС-ГЕРБ да се докаже пред своите господари. А те станаха толкова много, че вече и на мен ми е трудно да изброя чуждите държави, на които се кланят уж „българските“ управници.“, написа Костадин Костадинов в социалната мрежа Фейсбук.

Актуално

Георги Хрисимиров

Костадин Костадинов от „Възраждане“: Ние, българите, заслужаваме честно, достойно и ефективно управление

„Възраждане“ ще подкрепи само правителство с мандат на Възраждане

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!