Костадинов: Публична тайна е, че Петров беше свързан с ПП-ДБ

Връзките му с лицето, известно като „Татко Петко“, бяха основа за опити за кадрувания в МВР и службите
Докато американските медии се готвеха да се упражняват с фалшивата новина за въображаема връзка на „Възраждане“ с въображаеми „руски шпиони“ в Англия, стана ясно, че в София е убит Алексей Петров.
Тук вече е налице нещо съвсем различно – ставаме свидетели на връщане на мутренските години и развилняване на престъпността в България. Публична тайна е, че Петров беше свързан с ПП-ДБ, а връзките му с лицето, известно като „Татко Петко“, бяха основа за опити за кадрувания в МВР и службите.
Когато престъпни мутри като сегашните управляващи от престъпната коалиция ППДБ-ДПС-ГЕРБ вземат властта, неизбежно се стига до убийства. Разбира се, няма как да не припомня и странното съвпадение между пристигането на новия американски посланик и внезапните покушения срещу знакови престъпни фигури като Къро и сега Петров.
Едно е ясно – мутренското правителство върна обратно забравените мутренски години. Остава само да си зададем един последен въпрос – кой ще бъде следващият? И дали няма да е политик? В Хаити убиха президента на държавата, та какво остава за нашата колониална територия.

Актуално

Костадин Костадинов: Унизително и срамно е ДПС да управлява държавата

Кандидат-кметът за град Пазарджик – Десислава Георгиева откри предизборната кампания, като посети две емблематични за Пазарджик места 

Кандидат-кметът на “Възраждане” за Велинград – Иван Маринов откри кампанията с църковен водосвет