Костадинов: Публична тайна е, че Петров беше свързан с ПП-ДБ

    Костадинов: Публична тайна е, че Петров беше свързан с ПП-ДБ

Връзките му с лицето, известно като „Татко Петко“, бяха основа за опити за кадрувания в МВР и службите
Докато американските медии се готвеха да се упражняват с фалшивата новина за въображаема връзка на „Възраждане“ с въображаеми „руски шпиони“ в Англия, стана ясно, че в София е убит Алексей Петров.
Тук вече е налице нещо съвсем различно – ставаме свидетели на връщане на мутренските години и развилняване на престъпността в България. Публична тайна е, че Петров беше свързан с ПП-ДБ, а връзките му с лицето, известно като „Татко Петко“, бяха основа за опити за кадрувания в МВР и службите.
Когато престъпни мутри като сегашните управляващи от престъпната коалиция ППДБ-ДПС-ГЕРБ вземат властта, неизбежно се стига до убийства. Разбира се, няма как да не припомня и странното съвпадение между пристигането на новия американски посланик и внезапните покушения срещу знакови престъпни фигури като Къро и сега Петров.
Едно е ясно – мутренското правителство върна обратно забравените мутренски години. Остава само да си зададем един последен въпрос – кой ще бъде следващият? И дали няма да е политик? В Хаити убиха президента на държавата, та какво остава за нашата колониална територия.

Актуално

Деян Николов: Сглобката  продават позиции в общинските дружества, купуват общински съветници, ДАНС и Прокуратурата трябва да се самосезират

Костадин Костадинов: България вече е фактор – в Европарламента се формира нова група, а „Възраждане“ е инициатор

Георги Георгиев: Ще осигурим навременна и адекватна помощ на хората с увреждания с нови изменения в закона

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!