Костадинов: Подкрепата за „Възраждане“ продължава да расте

Костадинов: Подкрепата за „Възраждане“ продължава да расте

„„Възраждане“ расте всеки ден, всеки час, всяка минута. Расте, въпреки опитите на някои анализатори и медии, попаднали под натиск на чужди дипломати или приближени до властта, които игнорират „Възраждане“ или публикуват информация само за ситуации, от които създават скандали, за да внушат, че нашите членове и симпатизанти са радикални. Мъдрият български народ отново има безпогрешен компас и разпознава кое е истина и кое манипулация, инсинуация и лъжа. Този компас ни е помогнал да преживеем много империи, ще преживеем и настоящите си колонизатори, защото българският дух се пробужда бавно, но могъщо и народът ни постепенно се откъсва от апатията и върви към надеждата. На последните избори върнахме  вярата на 358 000 българи, които знаят, че България ще бъде възродена, богата и просперираща. Те знаят, че ще участват  в нейното възстановяване и ще я изградят като дом за себе си и децата си. Вече няма връщане назад, а приказките, че губим доверието на българите, че намалява подкрепата за нас, е в представите на анализаторите, купените организации, американските медии и техните поръчители.“ , каза Костадинов в разговор с граждани на проведените от него учредителни събрания.

Само за изминалите десет дни бяха учредени организации в Опака, където тринадесет родолюбиви българи ще работят за обединението на всички наши честни и будни сънародници за възраждането на Родината и в Тел Авив, където десет българи  учредиха организация на „Възраждане“ в израелския град.

И така, в последните четири месеца „Възраждане“ нараства, защото българският народ се подготвя да си вземе държавата, да си я върне и да я управлява в партньорство с великите сили, а не в подчинение и колониално господство. Всяка седмица се учредяват организации на „Възраждане“ в България и по света, защото всеки българин е национална ценност и всички ние обединени ще спасим страната си. В следващите дни да се готвят Бяла Слатина, Вълчедръм и Средец, където ще бъдат учредени следващите организации на „Възраждане“.

Актуално

Вера Димитрова

„Възраждане“ ще подкрепи декларацията на ПП-ДБ при условие, че ПП-ДБ подкрепи декларацията на „Възраждане“

Звезделина Каравелова

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!