Костадинов в Бургас: „Възраждане“ има реални шансове да спечели изборите

Костадинов в Бургас: „Възраждане“ има реални шансове да спечели изборите

„Възраждане“ скъсява разликата с ГЕРБ и имаме реални шансове да спечели изборите. С тези данни от последните проучвания, председателят на формацията Костадин Костадинов отри отворената среща с граждани на Бургас. Близо 250 души напълниха конферентната зала на хотел „България“ и близо 3 часа разговаряха с председателя на „Възраждане“.

„Знаем, че ще бъде много трудно. Изправени сме се срещу огромна, колосална, мафиотско – олигархична система, зад която стои държавата. Правителството е на ГЕРБ, ДПС, ПП-ДБ, но в крайна сметка, човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му. На 9 юни имаме златен шанс, не просто да спечелим изборите, а да напишем история! Обещавам ви, че спечели ли „Възраждане” изборите, това ще бъде новина, която ще засенчи всички подобни новини в Европейския съюз”, посочи Костадинов.

Затова е нужно да убедим хората да гласуват, подчерта председателят на „Възраждане“, в отговор на въпрос към него:

„Негласуващите са най-големият ни враг. Тези хора, които не отиват да гласуват, те дават гласа си на ГЕРБ, ППДБ и ДПС. Аз не искам да се гласува за „Възраждане“ като по-малко зло. Аз искам да се гласува за нас като за съзидателната сила“, подчерта Костадинов.

В подкрепа на това колко е важно да се гласува, думата взе гражданин, който посочи, че на предните избори е изминал над 300 км., за да гласува за формацията в Йоханесбург.

На друг въпрос, свързан с това как „Възраждане“ ще съживи страната ни, Костадинов посочи:

„Като управляваме добре България, не крадем, не преразпределяме държавни и общински средства“, коментира председателят на „Възраждане“ и обобщи в заключение:

„Крайно време е това унижение, на което е подложен българския народ, да бъде прекратено. Стига вече сме търпели да бъдем мачкани, стига вече сме търпели някой да ни се качва на главите. Стига вече сме търпели някой да управлява от наше име, без да ни пита какво искаме“, завърши Костадинов.

Той дари на бургаската структура на „Възраждане“ икона от бургаския иконописец Атанас Аврамов, който е и кандидат за народен представител.

Актуално

Георги Хрисимиров

Костадин Костадинов от „Възраждане“: Ние, българите, заслужаваме честно, достойно и ефективно управление

„Възраждане“ ще подкрепи само правителство с мандат на Възраждане

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!