Климент Шопов и екипа му с проект за безплатен паркинг към МБАЛ „д-р Иван Селимински“ в Сливен

Климент Шопов и екипа му с проект за безплатен паркинг към МБАЛ „д-р Иван Селимински“ в Сливен

В предизборната програма на кандидата за кмет от „Възраждане“ – Климент Шопов е заложено изграждането на паркинг до МБАЛ „д-р Иван Селимински“, който ще е безплатен за пациенти и посетители.
Към момента болничното заведение не разполага с такъв, което допълнително затруднява пациентите, а и е предпоставка за усложняването на сериозни здравословни проблеми изискващи, бърза реакция и помощ. За да не се чуди пациентът къде да паркира, да се притеснява за автомобила си и да губи време за това, е необходимо да има създадени условия.
Климент  Шопов и екипа му са разработили проект за изграждането на паркинг. Паркингът ще е разположен над реката на близо 3000 кв. м., което ще позволи на над 70 коли да паркират на сянка, тъй като ще има място и за дървета, които да облагородят пространството.
„Важно е на паркинга до болницата да има дървета, защото през горещите летни месеци колите се нагорещяват, което може да предизвика допълнително неудобство за пациентите, които току-що са изписани и се качват по колите си. Освен това, когато в един град има повече зелени площи, включително дървета, градът става по-красив, по-приветлив, температурЗадаване на картинка за публикациятаата в града спада и въздухът става по-чист, а това на свой ред прави градът по-приятен за живеене.“, казва Климент Шопов във видео, публикувано в социалната мрежа “Фейсбук” и представящо проекта.
В проекта на кандидатът за кмет се предвижда на входа и на изхода на паркинга да има бариери и той ще бъде достъпен само за посетители на болницата или на медицинските центрове.
„Идват избори дами и господа, ако желаете в Сливен да има паркинг до болницата, изберете политическа партия “Възраждане”. Ние ще направим всичко възможно тази идея да се реализира. Имаме решения за проблемите на града“, заявява в края на видеото Климент Шопов – народен представител и кандидат за кмет на Сливен, издигнат от „Възраждане“.

Актуално

Петър Петров и министърът на МОСВ с поредна проверка за незаконни сметища в монтанско

Костадин Костадинов: Важните за  България решения да се взимат  от 50 Народно събрание

Костадин Костадинов: „Възраждане“ скоро ще управлява и ще освободим Кърджали от мафията

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!