Кандидат кметът Радослав Червенков даде старт на предизборната си кампания с предизборно слово

Кандидат кметът Радослав Червенков даде старт на предизборната си кампания с предизборно слово

Огромен брой симпатизанти присъстваха на откриването на кампанията на “Възраждане”. Откриването се проведе на открито пред паметника на Кракра Пернишки като кандидатите на “Възраждане” избраха да бъдат на площада близо до хората, както винаги е било. 

„Ако хората ми гласуват доверие и виждат в мое лице техния кмет, ще се постарая да удовлетворява очакванията им. Няма да давам гръмки обещания, а в хода на кампанията ми, сами ще се убедите, че можем да превърнем Перник в един съвременен град, равномерно развит както в центъра, така и в периферията. Всичко, за което говорим в следващият месец ще бъде реализирано по време на предстоящия мандат, ако перничани ми се доверят. Ние от “Възраждане” – политическата сила, която ме издигна за кандидат многократно сме доказали, че говорим това, което мислим  и правим това, което казваме. Още в началото на мандата ми ще насоча усилията си колкото се може по-бързо да се завърши всеки един започнат ремонт, защото те определено затрудняват гражданите в момента, след което стъпка по стъпка ще започна да развивам града, като приоритети са ми образованието и инфраструктурата.“, каза кандидатът за кмет Радослав Червенков пред събралите се симпатизанти на откриването на кампанията му.

Пред паметника на Кракра Пернишки хората успяха да си поговорят и с народния представител от „Възраждане“ Димо Дренчев, който беше дошъл специално за откриването, за да засвидетелства огромното доверие, с което се  ползва Червенков във “Възраждане”. Димо Дренчев е член на Организационния съвет на партията и народен представител в 49 Народно събрание избран от Перник.  Той също сподели какви планове има политическата организация за развитието на град Перник като индустриална столица на Балканите. 

На откриването на кметската кампанията присъстваха и Александър Димитров, кандидат кмет на с . Рударци, както и Божидар Михайлов –  на квартал Бела Вода. Всички кандидати за общински съветници също бяха пред паметника и разговаряха с жителите на Перник.

Актуално

„Възраждане“ със законопроект за връщане на Агенция „Гражданска защита“

Волгин повдигна въпроса за цензурата пред еврокомисаря по правосъдието 

Ангел Славчев: Заради безумна наредба, спусната от Европейския съюз, 2 милиона автомобили могат да бъдат спрени от движение

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!