Кандидат кметът на „Възраждане“ за Хасково Георги Георгиев откри кампанията си

Кандидат кметът на „Възраждане“ за Хасково Георги Георгиев откри кампанията си

Кандидатът за кмет от „Възраждане“ инженер Георги Георгиев и общинските съветници откриха предизборната си кампания като разговаряха по различни теми, които интересуват  гражданите в града. За кандидат – кмета от “Възраждане” основен приеротет е да подобри инфраструктурата, защото за 8 години местната коалиция ГЕРБ-ДПС не е направила почти нищо и ако управляват още четири години – нищо добро не очаква Хасково от гледна точка на развитие и икономика.

„Не само по-добра инфраструктура, но съгражданите ми заслужават и по-добро водоснабдяване, качествена питейна вода, по-добри условия на труд и достойно заплащане“, коментира Георгиев пред събралото се множество около предизборната шатра на „Възраждане“.

Той е роден в гр. Хасково, където завършва средното си образование. Има бакалавърска и магистърска степен на образование от ХТМУ – гр. София.

Добрите му организационни умения и качествата му на лидер, който във всеки един момент е доказал, че може да бъде близо до хората и да изслушва, познава и решава техните проблеми, ще бъдат приложени и в работата му, ако и жителите на Хасково му дадат доверието си и го изберат за кмет.

Структурата на „Възраждане“ в Хасково организира отворена среща с председателя на политическата организация д-р Костадин Костадинов и кандидатът за кмет
Георги Георгиев. Срещата ще бъде на 8.10 от 12:00 часа в Дома на
техниката.

 

„Възраждане“ е с N42 в бюлетината

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Актуално

Петър Петров и министърът на МОСВ с поредна проверка за незаконни сметища в монтанско

Костадин Костадинов: Важните за  България решения да се взимат  от 50 Народно събрание

Костадин Костадинов: „Възраждане“ скоро ще управлява и ще освободим Кърджали от мафията

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!