Кандидат-кметът Кръстьо Врачев с остри думи към управляващата сглобка 

Кандидат-кметът Кръстьо Врачев с остри думи към управляващата сглобка 

На 27.09 в Народното събрание се разгледа проект на решение за предоставяне на допълнителна военна помощ на Украйна. Вносители са главните действащи лица на управляващата коалиция – Бойко Борисов, Христо Иванов, Делян Пеевски, Ивайло Мирчев, Кирил Петков и Христо Гаджев. 

 

Един от народните представители с най-остри изказвания по темата беше кандидатът за кмет на Карлово, издигнат от “Възраждане” и настоящ народен представител – Кръстьо Врачев. 

 

“Това, което ще кажа звучи като виц, но не е. От база на НАТО в Белгия са били източени над 850т. керосин и горивото е било продадено през италиански бензиностанции, а преди година в Белгия започна съдебно дело за източването през 2019г.  на 2000 тона керосин от местен петролопровод на НАТО. Две години преди този случай, от друга база на Северноатлантическият алианс, бе съобщено за изчезването на 60 тона гориво. Разбирам защо преди три години Христо Иванов и Ивайло Мирчев бяха така устремени да щурмуват Росенец. От горивото ще да е било лъжливото усещане за успех, защото колкото успешно превзеха Росенец, толкова успешно и демонтираха модела Пеевски и Борисов от властта. Вместо да премахнат задушаващия държавността модел на корупционно управление, от престъпната сглобка,  го надградиха”, коментира Врачев. 

 

Народният представител от “Възраждане” посочи като пример за престъпния и предателски маниер на управление на коалицията ПП-ДБ-ГЕРБ, ежедневното разпродаване и раздаване на държавата на безценица и на парче. 

 

“БТР-и, реактори, въоръжение, боеприпаси, изпразниха складовете и военновременните запаси. Сега, в допълнение искат да подарят зенитно-ракетните комплекси С-300 и още боеприпаси, под предлог, че са дефектни и негодни. Управляващото мнозинство е вредно и опасно за националната ни сигурност и трябва незабавно да подаде оставка”, смята Врачев.

Актуално

„Възраждане“ със законопроект за връщане на Агенция „Гражданска защита“

Волгин повдигна въпроса за цензурата пред еврокомисаря по правосъдието 

Ангел Славчев: Заради безумна наредба, спусната от Европейския съюз, 2 милиона автомобили могат да бъдат спрени от движение

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!